Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Ring Light Tripod  

Turbo-X Ring Light Tripod

Прави viral videos и най-впечатляващите снимки, за да завладееш света на social media! С 3 настройки на цветната температура и регулируема яркост!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
25.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3625931
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Ако обичаш да споделяш всеки неповторим момент в социалните мрежи, Ring Light с LED осветление и стойка трипод е твоят must-have аксесоар!

 

Ти си човек на фотографията или предпочиташ видеата? Каквато и да е стихията ти, Ring Light ще ти осигури най-качествения резултат, за да направиш level up на съдържанието в профила си!

 

Със силно осветление хвърля идеалната светлина въхру лицето ти и помещението, а LED лампите поддържа ниски нива на консумация! Има 3 различни температури на цвета, за да избереш идеалната (4500K – 3500K – 2500K), а с контролера, който ще октриеш на кабела, можеш да регулираш светлината за постигане на перфектния кадър.

 

Може да се завърта на 360 градуса за удобна употреба, без ограничения! Направи твоите livestreams впечатляващи и се превърни в следващата viral сензация!

Ring Light
Ring Light
Светлинни настройки
3

Ring Light разполага с 3 настройки на цветната температура
(топла, студена, естествена), за да избереш подходящата за съдържанието, което искаш да създадеш!

Ring Light
Завъртане
360 градуса

Със завъртане на 360 градуса правиш най-страхотните снимки и video streaming, изключително удобно!

Ring Light
Свързване
USB

Свържи устройствато си лесно и практично с подходящия кабел USB и се приготви за уникално изживяване по време не снимки и streaming!

 
 
Лесен контрол!

Открий подходящия ъгъл за снимката или видеото ти и се приготви за перфектния кадър! Дори ако си открил перфектната позиция, но осветлението не те удовлетворява, няма нужда да се местиш, тъй като можеш да избереш идеалното между 10 различни нива с едно движение, със специалния контролер!

 
 
Открий идеалната настройка!

С 3 различни цветни температури (измерва се в Kelvin), 4500K, 3500K, 2500K. Тествай ги и избери идеалната, която ще подчертае лицето ти и ще ти осигури перфектния резултат! С възможност за регулиране на температурата на светлината, можеш да адаптираш осветлението към цветовете на околното пространство, както и към обекта, който се заснема!

Ring Light
 
Перфектно прилягане!

Постави телефона си на универсалната стойка и направи най-стабилните и успешни селфита за твоите insta - stories или стартирай live streaming video, с перфектната светлина!

 

Ring Light
 
Навсякъде с теб!

Свържи powerbank към специалния USB порт на Ring Light, за да "обновиш" изгубената енергия и го носи навсякъде и винаги с теб!

 

  • Характеристики
  • Съвместимост Smartphone
  • Тип Vlogging
  • Дължина 26 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >