Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Zhiyun Gimbal Smooth Q3 Combo  

Zhiyun Gimbal Smooth Q3 Combo

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
219.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3806227

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Illuminate to Create: Zhiyun-Tech Smooth-Q3 е компактен 3-осов gimbal (Pitch, Roll, Yaw) с вградено LED осветление и три нива на яркост.

Богат на характеристики, с противоплъзгаща дръжки за изключително удобен захват, тегло само 280g и размери 279 x 127 x 90 mm (разгънат) за on-the-go функционалност, предлага стабилно движение и лесно превключване между вертикална и хоризонтална ос, позволявайки ти да създаваш видеа с професионално качество и съдържание за social media с лекота!

С помощта на зарядната батерия, автономията достига 15 часа (презарежда се напълно приблизително за три часа).
 
Освен мини трипод (който може да се използва и като разширяема дръжка за захват), Combo Kit включва още защитен калъф, лента за ръка и VIP карта за достъп до допълнителни характеристики и ново съдържание - чрез приложението ZY Cami.
Zhiyun Gimbal Smooth Q3 Combo
 
 
Камера, светлини, запис!
Smooth-Q3 разполага с вградена LED светлина със сензорен бутон. Може да се завърти на 180°, за да освети твоя обект (или самия теб, когато правиш vlogging) от всички ъгли. Трите регулируеми нива на яркост ти позволяват да определиш правилното количество светлина, за различни сценарии на снимане.
 
 
SmartFollow 3.0
С едно на докосване на придружаващото приложение (iOS/ Android), можеш да активираш режима SmartFollow, за да проследяваш автоматично движещ се обект (тази функция може и да не работи за определени смартфони, провери списъка за съвместимост в сайта на Zhiyun за повече информация).
 
 
Gestures Ready и ZY Cami App!
Smooth-Q3 е готов да ти се "подчини", дори когати не е в ръцете ти, тъй като разпознава движения (Gestures Ready). В комбинация с интуитивната среда и усъвършенстваните възможности за обработка на приложението ZY Cami (Cutting, Clipping, Music, Stickers, Subtitles, Transitions и т.н.), както и SMART Editing с built-in templates, създаването на съдържание се превръща в детска игра!
 
 
Dolly Zoom!
С няколко настройки в придружаващото го приложение, Smooth-Q3 може да изпълнява ефект Dolly Zoom по време на видеозапис, помагайки на записващия да се фокусира върху различни обекти - към или далече от обекта - по такъв начин, че да обектът да се запази със същия размер. Тази техника създава силно емоционално въздействие и добавя кинематографична стойност към твоите кадри!
 
 
Zoom Rocker
Увеличавай и намалявай по-лесно от всякога, използвайки Zoom Rocker, който се намира отстрани на gimbal. Подобри видеата си с използването на темплейти (editing templates), въвеждайки музика, субтитри, стикери (stickers), специални ефекти и различни други ефекти, чрез mobile app на Zhiyun.
 
 
MagicClone Pano
Клонирай се, за да подчертаеш различните си страни. С функцията MagicClone Pano можеш да заснемаш различни планове и да ги адаптираш както искаш, на един и същи екран!
 
 
Панорамни снимки
Опциите на режим Panorama включват Landscape Mode, Portrait Mode, контрол на предната и задната камера, снимки на 180°, 240° и 3x3, с възможност за контрол чрез прости жестове (gestures).
 
 
Born to Share!
Едно приложение за всички платформи: използвай AILive на ZY Cami, за да проследяваш лице (face-tracking) за live streaming на различни платформи. Проследяването на лице също е налично за камери, приложения с glamour ефект и приложения за кратки видеа (вероятно е функциите да не работят на някои смартфони, провери списъка за съвместимост в сайта на Zhiyun за повече информация).
 
 
Combo Kit за VIP привилегии
Освен защитен калъф и лента за ръка - за да носиш и използваш Zhiyun Smooth-Q3 Smartphone Gimbal Stabilizer безопасно - Combo Kit включва и една VIP карта (Zhiyun Prime), която ти дава допълнителни привилегии: достъп до online editing с невероятни ефекти, face tracking (AILive) за различни live streaming платформи, отдалечено управление чрез смартфон (ZY Remo) и още повече темплейти, за да подобриш съдържанието си!

  • Характеристики
  • Автономия на батерията 15 часа
  • Тегло 340 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >