Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

NRGKick 32A 5m WiFi, Bluetooth Standard  

NRGKick 32A 5m WiFi, Bluetooth Standard

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4043987

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

NRGKick е най-бързото, безопасно и иновативно зарядно устройство на пазара, субсидирано от програмата "Move Electric".

С NRGkick можеш да заредиш електрическия си автомобил навсякъде, където има ток. Процедурата по зареждане е много лесна: Свържи NRGkick към някой контакт и свържи конектора на адаптера към електрическия автомобил. Това е! Зареждането стартира веднага.

Няма нужда от скъпи допълнителни съоръжения, за да заредиш електрическото си превозно средство. С NRGkick имаш нужда само от стандартен контакт – няма значение дали имаш CEE32, CEE16 или шуко. Освен това можеш да зареждаш електрическия си автомобил с новия щепсел на всяка обществена зарядна станция!

С помощта на интелигентните аксесоари можеш да свържеш NRGkick към всеки контакт и дори към всяка обществена станция за зареждане! Така автоматично разполагаш с правилния кабел за зареждане за всяка ситуация.

NRGkick 32A 5m Wifi, Bluethoth Standard
 
 
Идеално за домашна, но и за бизнес употреба

Може да се използва като Wallbox с лесна електрическа инсталация, на ток до 22kw и като преносим, ​​за да го вземеш със себе си и да зареждаш където е необходимо. Съвместимо с всички видове превозни средства, с перфектна свързаност и интелигентни функции. Предлага контрол на времето и данни за зареждане и планиране на зареждането чрез безплатното приложение NRGkick.

 
 
Безопасно зареждане

С 5-полюсно захранване от 32 Amp, лесно за инсталиране и използване, NRG Kick е най-надеждното решение за зареждане. С функция за следене на температурата и защита от прегряване. Предлага безопасен контрол на напрежението и температурата на зареждане. Също така има лесна комуникация с Bluetooth, Wi-Fi, Cloud, Web API, в зависимост от модела.

 
 
Защита против кражба

NRGkick те предпазва от кражба с автоматичното заключване на порта за зареждане тип 2 по време и след зареждането. Също така NRGkick предлага пълна защита срещу случаи на неправомерно регулиране на зарядния ток от случайни минувачи. Дори ако неупълномощено лице прекъсне захранването и рестартира NRGkick, токът на зареждане може да бъде зададен само от собственика. Разполага с функция Load Management за многократно инсталиране, като същевременно е водоустойчиво и изключително издръжливо.

 
 
Контролът е в ръцете ти

NRGkick може да комуникира с всеки смартфон чрез Bluetooth Low Energy (BLE). Приложението NRGkick включва функции като дистанционно управление, следене на фазите, разходна и енергийна оценка и заключване на контролния панел на блока. В допълнение, в зависимост от модела NRGkick може да има Wi-Fi или да приема SIM карта, което позволява достъп от всяко място.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >