Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Webasto SOD AC NEXT 22kW Typ-2 4.5M  

Webasto SOD AC NEXT 22kW Typ-2 4.5M

Интелигентната станция за зареждане Webasto Next 22kW с кабел Type 2 (4,5m) прави зареждането на електрически автомобили изключително лесно!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1659.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4198700

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Интелигентната станция за зареждане Webasto Next 22kW с кабел Type 2 (4,5m) включва редица полезни функции, улесняващи ежедневния процес на зареждане на един електрически автомобил.

В допълнение към основните, практични функции, които притежава, Webasto Next 22kW се управлява дигитално чрез уеб портал и мобилно приложение (iOS/Android) на платформата Webasto ChargeConnect. Може също така да бъде интегрирана в система за управление на енергията (EMS) чрез интелигентни интерфейси, за да обслужва дори най-взискателните приложения.

Зарядното устройство Webasto Next 22kW с кабел за зареждане Type 2 (4,5m) е атрактивно предложение с отлично съотношение производителност-цена, оставайки надеждно (защита: IP54/IK 08) и актуално благодарение на редовните онлайн актуализации.

Webasto SOD AC NEXT 22kW Typ-2 4,5M
 
 
Webasto ChargeConnect
С Webasto ChargeConnect винаги имаш достъп до текущото състояние на зарядните станции Webasto, цялата история на зареждането, потреблението на енергия и много повече - по всяко време и от всяко място. Инфраструктурата за зареждане може да се управлява и контролира дистанционно. Данните от зарядните станции се отразяват в портала (уеб портал) и приложението Webasto ChargeConnect (iOS/Android), предлагайки абсолютен контрол, максимална прозрачност и сигурност.
 
 
Dynamic Load Management
С динамичното управление на натоварването (Dynamic Load Management) на станцията за зареждане Webasto Next не само спестяваш пари, но също така можеш да избегнеш пиковите натоварвания (Peak Loads) и следователно прекъсванията на захранването. Това е така, защото управлява цялостното натоварване в системата. Взема се предвид общата налична мощност, както и текущото потребление на сградата. Оптималната мощност на зареждане за свързани електрически превозни средства се регулира динамично.
 
 
Система за управление на енергията (EMS)
Една система за управление на енергията (EMS) може да контролира всички енергийни потоци според производството (PV), потреблението или съхранението на батерията и по този начин да регулира общото натоварване централно. Зарядната станция Webasto Next може да бъде гъвкаво интегрирана както в търговски, така и в частни EMS благодарение на Open Charge Point Protocol (OCPP) и Modbus TCP. Например, излишната мощност от фотоволтаичната система (PV) може да се използва за зарядната станция. Само с няколко движения техникът може да свърже wallbox към системата за управление на енергията.

  • Характеристики
  • Водоустойчивост Да (IP54)
  • Мощност 22 kW (3 фази 32A)
  • Интерфейс на свързване Open Charge Point Protocol / WLAN / LAN / Ethernet
  • Тегло 5.7 kg
  • Размери 22.5 x 44.7 x 11.6 cm
  • Други Букса на превозното средство: Type 2/Type 1 (IEC 62196)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >