Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Osmo Pocket Waterproof Case  

dji Osmo Pocket Waterproof Case

Практичен и водоустойчив калъф за защита на DJI Osmo Pocket, с възможност за потапяне на дълбочина до 60cm и Anti-Fog Inserts за кадри без размазване!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3533867
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С прецизно приложение и водоустойчивост на 60cm, калъфът за Osmo Pocket предпазва миниатюрната камера на DJI, давайки ти възможност да създаваш уникални 4K видеа дори и във водата!

Разполага с 2 mounting brackets, които ти позволяват да го свържеш с друго оборудване, както и 2 външни бутона за контрол на Osmo Pocket.

Освен това, идва с 3x Anti-Fog Inserts, които ефективно предотвратяват замъгляването!
DJI Osmo Pocket Case
 
 
Съвети от DJI
Увери се, че си деактивирал Osmo Pocket преди поставяне във водоустойчивия калъф. Увери се, че предлазният пръстен е затегнат добре. DJI не носи отговорност за щети или загуби, причинени от неправилното използване на Osmo Pocket под водатаκάτω από το νερό. Камерата не може да се настрои, когато се използва с водоустойчивия калъф. Сменяй на равни интервали Anti-Fog Insert за по-добри резултати. Почисти водоустойчивия калъф след употреба и се увери, че е чист преди всяко използване!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >