Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Adaptor USB-C to 3.5mm Jack & Digital Optical, Airplay 2
ProductPhoto_1942603

Belkin Adaptor USB-C to 3.5mm Jack & Digital Optical, Airplay 2  

Belkin Adaptor USB-C to 3.5mm Jack & Digital Optical, Airplay 2

Аудио адаптор AirPlay 2 от Belkin, за да стриймваш (stream) лесно и без загуби любимата си музика към желаните колонки!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3800555

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Simplified Streaming to Any Stereo: продължи да се наслаждаваш на любимото си аудио оборудване без абсолютно никакъв ъпгрейд, с аудио адаптора SOUNDFORM™ CONNECT с AirPlay 2 на Belkin.

Съвместим с iPhone, iPad, Mac, Apple TV, HomePod и други AirPlay 2 съвместими устройства с iOS 11.4 или следваща версия, превръща аудио системата ти в безжична колонка с поддръжка AirPlay 2, за да се наслаждаваш на любимите си streams от устройства iOS и Mac.

Разполага с оптичен изход (TOSLINK), но и с аудио изход 3,5mm, прехвърляйки сигнал от твоите устройства към всяка аудио система със съответния аудио вход.

Опаковката включва: аудио адаптор SOUNDFORM™ CONNECT с AirPlay 2 (1x), захранване (1x) и кабел USB-C към USB-A (оптичен кабел и 3.5mm не се включват).
AirPlay 2 SOUNDFORM™ CONNECT Audio Adapter
 
 
Streaming от iOS и Mac
Вдъхни нов живот на аудио системата или приемника AV, с които разполагаш, с plug-and-play аудио адаптора SOUNDFORM™ CONNECT с AirPlay 2 на Belkin. Без съмнение, той е най-лесният и достъпен начин, за да свържеш любимите си iOS/Mac устройства с аудио оборудването, с което разполагаш, тъй като ти позволява да възпроизвеждаш музика директно от тях без кабели и сложни инсталации.
 
 
Звук с високо качество!
Комбинирай страхотния звук на твоята аудио система с предимствата на audio streaming. Аудио адапторът SOUNDFORM™ CONNECT с AirPlay 2 на Belkin поддържа 16-bit стерео звук със семплираща честота 44.100 Hz (44.1 kHz) - тоест с качество CD. Идеален и за създаването на multi-room система на ниска цена.
 
 
Лесно сдвояване AirPlay 2
Свържи аудио адаптора SOUNDFORM™ CONNECT с AirPlay 2 на Belkin към захранването и кабелите му към аудио входа на твоето оборудване и си готов. Натисни бутона AirPlay на предпочитаното от теб приложение за музика, за да започне веднага възпроизвеждането на любимите ти плейлисти през колонките. Толкова е лесно!

  • Характеристики
  • Съвместимост iPad/ iPhone/ MacBook
  • Входове USB-C
  • Изходи 3.5mm Jack
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >