Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Monitor Hanging Lamp LED  

Turbo-X Monitor Hanging Lamp LED

Проектирана за всички, които прекарват много часове пред монитора на компютъра, ергономичната Turbo-X LED лампа предлага подходящо осветление за намалено напрежение на очите!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3692930
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Лошият избор на настолни лампи или неправилното поставяне на осветителни тела на работните места не могат да причинят дискомфорт. Неправилната светлина обаче може да причини сериозно увреждане на зрението.

Сбогувай се с "изморените" очи, главоболието и неприятностите в резултат на отраженията на екрана, избирайки LED лампа за монитор, подходяща за използване в дома и офиса!

Заемайни незначително място - тъй като се прикрепя към монитора - ергономичната Turbo-X LED лампа за монитор осветява ефективно бюрото и клавиатурата на твоя компютър. Придружава се от кабел за свързване USB-Α към USB-C за директна out-of-the-box употреба.

Спестяване на място, максимална съвместимост, енергийна ефективност, голяма продължителност на живот, удобно четене, намалено натоварване на очите и елегантен дизайн, за да подхожда на всяко помещение!
Turbo-X Monitor Light Bar

  • Характеристики
  • Материал Алуминий / Пластмаса
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >