Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nacon PS4 Wired Compact Controller Blue  

Nacon PS4 Wired Compact Controller Blue

Компактен и устойчив жичен контролер, с официален сертификат PS4™, който е и напълно съвместим с игри за PC!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3657841
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Жичният контролер NACON разполага със специален сертификат от SONY за конзоли PS4™ и ще ти помогне да повишиш "нивото" на твоя gaming.

Разполага с ергономичен дизайн и всички необходими характеристики, за да се наслаждаваш на игрите с конзолите PS4™, като предоставя пълна съвместимост (X-Input) с игри за PC (Windows 10). Включва вибрационен мотор, touch pad и светлинна индикация (LED) за статуса на играча. Освен това, разполага с бутони (action buttons) със символите на PlayStation®, както и SHARE, OPTIONS и PS.

Ергономичната форма и повърхностите от каучук осигуряват максимален комфорт и оптимално сцепление за всички типове игри, така че да остане удобно и стабилно в ръцете ти, дори по време на дългите gaming сесии. Кабелът с дължина 3 метра осигурява свобода на движенията, като контролерът разполага и с вход за слушалки за улеснение и по-приятно gaming изживяване. Контролерът се предлага в различни цветове, за да откриеш този, който подхожда на твоя вкус и gaming set-up.
NACON Wired Compact Controller
 
 
Необходимият аксесоар за PS4™ gaming
Компактен, но с всички необходими функции, жичният контролер на NACON разполага с официален сертификат PS4™ и представлява идеално допълнение към set-up на конзолата ти, като също така може да се използва и за PC gaming. Дължината на кабела е 3 метра за изключителен комфорт.
 
 
Ергономичен дизайн
Ергономичният дизайн и повърхностите от каучук правят стабилния захват едно от най-големите предимства на контролера. Разполага с бутони със символите на PlayStation®, както и бутони SHARE, OPTIONS и PS. Освен това, включва touch pad, вибрационен мотор и светлинна индикация LED за статус на играча.

  • Характеристики
  • Конзола Playstation 4/ PC
  • Тип Gamepad
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >