Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech G923 Racing Wheel/Pedals PS4/PS5/PC  

Logitech G923 Racing Wheel/Pedals PS4/PS5/PC

Усещане за истинско шофиране със следващо поколение Force Feedback за невероятен реализъм!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
699.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3543943

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслади се на състезанието с невероятен реализъм благодарение на волана от следващо поколение на Logitech, G923 TRUEFORCE.

Награденият дизайн Logitech G е преработен, за да се адаптира към системата за физика на играта, предлагайки неповторим реализъм. Почувствай как буталата работят, чакъла, отскачането и промяната на скоростта, както никога преди.

Със система за обратна връзка от следващо поколение TRUEFORCE, двоен съединител, пълен контрол на волана, оборотомер, конструкция от алуминий, стомана и кожа, нищо няма да те спре!
Logitech G923 TRUEFORCE
 
 
Технология TRUEFORCE
Последната иновация на Logitech в областта на технологията за обратна връзка е пряко свързана с технологиите за симулация и системите за физика на игрите, предоставяйки по-точна реакция в реално време. Честотният диапазон на обратната връзка е увеличен, постигайки значително подобрение в детайлите и реализма в сравнение със системите от предишно поколение.
 
 
Контрол на двигателя със затворен цикъл
Усъвършенстваният фърмуер на G923 следи целия ток, протичащ през кормилната система, като непрекъснато регулира напрежението, за да съответства на изходите от физиката на играта. Излизайки извън настройките по подразбиране, G923 осигурява точност и безпрецедентен реализъм.
 
 
Специално проектиран за скоростни състезания
Класическият дизайн, сега напълно модернизиран. Новите цветове, матираните метални повърхности с високо качество, пришитата кожа, полираните педани и перфектното покритие придават професионален вид на G923. Идва с вграден централен индикатор и въртящ се селектор.
 
 
Вграден оборотомер
Вградени, цветни LEDs посочват оборотите в игрите, които ги поддържат, за да бъде в полезрението ти и контролираш скоростта си. 
 
 
Пълен контрол
Контролните елементи за версията Xbox One или PS4 са разположени върху волана. Както и да се състезаваш, всички команди са на твое разположение. На твое разположение е 24-точков селектор за регулиране на тягата, въртящия момент, спирачната мощност и др.

  • Характеристики
  • Тип Волан
  • Конзола PC / Playstation 4
  • Вибрация Да
  • Други характеристики Включени педали
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >