Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony DualSense Controller Edge White PS5  

Sony DualSense Controller Edge White PS5

Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4091906

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Perfect Your Gameplay™: създаден с мисъл за висока производителност и персонализация, безжичният контролер DualSense Edge™ те кани да създадеш свое собствено уникално gaming изживяване, за да играеш по свой начин.

Играй с бутони с възможност за пренастройване, регулируеми спусъци и лостове, сменяеми капачки на лостове, бутони за връщане назад и други. Персонализираните настройки правят безжичния контролер DualSense Edge™ уникално твой!

В опаковката се включват: безжичен контролер DualSense Edge™, USB кабел с оплетка, 2x стандартни капачки, 2x капачки с висок купол, 2x капачки с нисък купол, 2x полусферични задни бутона, 2x лостчета за задни бутони, корпус на конектора и калъф за носене.

PlayStation 5 DualSense Edge™
Menu Profiling
 
Меню за настройки на профил за бърз достъп
Просто натисни бутона Fn и бутона Options, докато си в играта, за да отвориш менюто за персонализиране, където можеш бързо да промениш настройките си.
Button Remapping
 
Бутони за препрограмиране
Персонализирай контролното оформление на любимите си игри, така че командите, от които се нуждаеш, винаги да са точно там, където искаш да бъдат. Запази конфигурациите на бутоните си в профила на своя играч и превключвай между тях, без да напускаш играта си.
Custom Trigger Interface
 
Регулируеми спусъци, чувствителност на лоста и интензивност на вибрациите
Конфигурирай чувствителността на лоста и задействай мъртвите зони за фино настроени входове и дори задай интензитета на вибрациите за персонализирано gaming изживяване.
Easy Profile Swap
 
Контролни профили за бърза смяна
След като намериш своите идеални настройки за управление, можеш да ги запишеш в уникални профили и да ги превключваш в движение, така че любимите ти конфигурации да са винаги готови, когато си и ти.
 
 
Задни бутони с възможност за конфигуриране
Два сменяеми комплекта бутони за връщане назад, конфигурируеми за всеки друг бутон, поставят основните контроли на една ръка разстояние.
 
 
Сменяеми капачки на лоста
Три вида сменяеми капачка за лост ти помагат да се чувстваш комфортно по време на игра, без да жертваш захвата или стабилността.
 
 
Регулируеми ходове на спусъка
Задай ръчно хода на движение на левия и десния спусък за оптимално изживяване, каквото и да играеш. FPS с бърза скорост? Задай по-малък ход на движение, за да действаш по-бързо на бойното поле. Състезателна игра с високи скорости? Задай по-голям ход на движение за точен контрол на газта на пистата.
 
 
Сменяеми модули на лостовете
Играй по-дълго със сменяеми модули на лостовете, налични за продажба отделно.
 
 
USB кабел с оплетка и заключване на конектора
Използвай USB Type-C кабела с оплетка и заключи конектора на място, така че да е много по-малко вероятно да се изплъзне в неподходящ момент.
 
 
Съхранявай всичко в калъфа за носене
Съхранявай своя безжичен контролер DualSense Edge и компонентите му заедно и организирани на едно място с включения калъф за носене. Можеш дори да зареждаш контролера чрез USB връзка, докато се съхранява в калъфа, за да си сигурен, че винаги си готов за следващата си игра.
Wireless Capabilities
 
Вградени функции на безжичен контролер DualSense™
Изживей всички завладяващи функции на безжичния контролер DualSense, включително хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци, вграден микрофон, контроли за движение и други в поддържаните заглавия.
Non-Slippery Grips
 
Характерен комфорт и устойчиви на приплъзване вътрешни грипове
Наслади се на същия характерен комфорт на оригиналния безжичен контролер DualSense™, сега подобрен с устойчиви на приплъзване вътрешни грипове. Идеален за дълги gaming сесии за сингъл плейър и поддържане на комфорт по време на интензивна състезателна игра.
DualSense™ Charging Station
 
Съвместим със зарядната станция DualSense™
Поддържай два контролера напълно заредени - включително своя безжичен контролер DualSense™ Edge - с бързия и лесен дизайн на станцията за зареждане DualSense™ (продава се отделно).

  • Характеристики
  • Тип Gamepad
  • Конзола Playstation 5
  • Безжичен Да
  • Вибрация Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >