Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Ducati Sports Βackpack  

Ducati Sports Βackpack

С дългогодишна състезателна история, Ducati насочва вниманието си към пазара на e-scooters и e-bikes с пълна гама продукти, покривайки всяка нужда от безопасна лична мобилност (micro-mobility).

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3659194

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Със състезателно настроение, раницата Ducati Urban ти позволява да се движиш с електрическата си тротинетка в града, без да се налага да използваш различни чанти, когато сменяш облеклото си с нещо по-официално!

Вдъхновена от раниците за мотоциклети и защитните аксесоари на моторния свят, дизайнът й я прави по-устойчива и по-гъвкава, както се вижда от предните - изработени от EVA (Ethylene Vinyl Acetate) - части.

Вътрешната част се състои от много отделения с общ капацитет 40 литра. Има специални отделения за лаптопа и слушалките ти, както и достатъчно място, за да съхраняваш Urban Foldable каската на Ducati и зарядното на батерията.
Ducati Sports Βackpack
 
 
Голяма вместимост!
Раницата Ducati Urban е с вместимост 40 литра. Голямото, основно отделение е проектирано в стил "органайзер", състоящо се от множество отделения в различни размери за различни нужди. От специалното отделение за лаптопа и специалното отделение за слушалките ти, до най-малките джобчета за пренасяне на документи и малки вещи, имаш всичко необходимо - във всеки един момент. Разбира се, има място за съхранение на сгъваемата каска Urban Foldable и зарядното за батерията на тротинетката.
 
 
Гъвкаво оформление
Раницата Ducati Urban разполага с външни джобове за бутилка с вода или други предмети. И от двете страни на раницата има мрежест джоб (mesh holder) за комфорт и сигурност. Допълнително, разполага с две презрамки, които държат стабилно бутилките за вода на мястото им.
 
 
Защитно покритие
Задната външна част на раницата Ducati Urban е изработена с air-mesh подплата, която намалява натиска върху гърба, когато носиш по-тежки неща.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >