Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LIVALL C20 Helmet Midnight Black  

LIVALL C20 Helmet Midnight Black

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3741508

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Каската LIVALL C20 е идеален подарък за любим човек, който иска да се наслаждава на удобно придвижване с велосипед или електрически скутер, с максимална защита, като същевременно разполага с редица интелигентни функции.

Включва LED осветление за по-голяма видимост на пътя, предупредителни светлини при спиране със сензор за ускорение, отчитане на падане и изпращане на SOS съобщение (SMS с GPS координати) в рамките на 90 секунди, комуникация и управление чрез приложението LIVALL Riding, както и съвместимост с приложения като Strava и iHealth.

Ергономичният дизайн осигурява комфорт, а системата Auto-Off се грижи за автономията на батерията, активирайки и деактивирайки осветлението автоматично (батерията455mAH предоставя до 36 часа осветление).
Livall C20 Helmet Midnight BLK
 
 
Интелигентна каска, интелигентен дизайн
Изработена от EPS и PC с висока плътност, каската LIVALL C20 се отличава с безопасния си, ергономичен и аеродинамичен дизайн. Предлага три различни светлинни режима (Flashing Light, Fast Flashing Light, Tidal Light), за да избереш подходящия за ситуацията. С водоустойчивост IPX4, каската е идеална за всички, които карат велосипед или електрическа тротинетка.
 
 
Винаги с теб!
Зареждай LIVALL C20 около 3 часа и я използвай до 36 часа с осветление, благодарение на интелигентната система за управление и вградената батерия (3,7V/455mAh). Свържи я с приложението LIVALL Riding и следи постиженията си чрез известни апликации (Strava, iHealth). Сутрин, обед или вечер гарантира, че присъствието ти на пътя се забелязва, а с отчитането на падане и SOS Alarm всички са спокойни!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >