Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nilox Protective Cycling Gear  

Nilox Protective Cycling Gear

Комплект за защита на колоездачи Nilox с наколенки, налакътници и протектори за китките! Подходящ за колоездачи над 50 килограма!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3549526
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслаждавай се на разходките с велосипеда в града и не само, защитен. Каската е задължителна, разбира се, но с комплекта на Nilox ще бъдеш напълно защитен. Сега, ще бъдеш още по-защитен при падания или леки инциденти.
Защитният комплект на Nilox се състои от две наколенки, два протектора за китките на ръцете и два налакътника. Подходящи са за хора с тегло над 50 килограма. Всички защитни аксесоари са изработени от специални материали и са изключително устойчиви, като успоредно с това са удобни и не ограничават движенията ти.
Наколенките имат размери 12,5 x 19 x 5,5 cm, протекторите за китки - 8,5 x 16 x 4 cm, а налакътниците - 15 x 22 x 6,5 cm.
Наслаждавай се на разходките си с колелото без страх и притеснения, с комплекта за защита на Nilox, и не забравяй и каската!
Nilox Protection kit

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >