Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Apple Pencil for iPad (2nd Generation)  

Apple Pencil for iPad (2nd Generation)

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
309.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3030105

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Наслади се на голяма точност и гъвкавост с впечатляващия Apple Pencil (2nd generation)! Може да се използва за бележки, рисуване или скициране.

Изключително интуитивен и лесен за използване. Докосни два пъти с десния си пръст Apple Pencil, за да промениш функциите в зависимост от това какво правиш. Новият дизайн е без конектор или други приспособления, което го прави прави изключително удобен при съхранение! В тънкия корпус на оригиналната писалка на Apple са вградени множество сензори за натиск, които измерват силата при използване на Apple Pencil.

Turbo-X
 
 
Проектиран да прави повече, по-лесно.

Apple Pencil се прикрепя магнитно отстрани на iPad Pro с отличително и приятно щракане. По този начин започва да се зарежда, докато автоматично се сдвоява с устройството ти. Вече можеш да взаимодействаш с Apple Pencil по нови начини. Просто докосни два пъти, за да превключваш инструменти, без да се налага да оставяш молива.

 
 
Магическо сдвояване. Безжично зареждане.

Apple Pencil започва да се зарежда, когато го поставиш върху плоската повърхност от дясната страна на iPad Pro. В допълнение, автоматично се сдвоява с твоето устройство. Можеш също така да зареждаш iPad Pro и Apple Pencil едновременно. Изглежда като магия.

 
 
Технологията в услуга на изкуството

Apple Pencil е идеалният инструмент за всеки момент на вдъхновение. Използвай го, за да си водиш бележки, да рисуваш или да проектираш сграда. Можеш да маркираш директно в конкретни приложения, а в App Store ще откриеш много голямо разнообразие от апликации, които ще ти позволят да правиш още повече неща с Apple Pencil.

 
 
Email анотации, screenshots и други.

Можеш да пишеш и създаваш съдържание в имейли и дори да рисуваш директно в приложения като Keynote. Направи екранна снимка, като натиснеш и освободиш едновременно страничния бутон и бутона за увеличаване на звука, след което добави акценти към снимката, която току-що си направил.

  • Характеристики
  • Съвместимост iPad Pro 11"/ iPad Pro 12.9" (3rd generation)
  • Свързване Bluetooth
  • Тегло 20.7 gr
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >