Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

MOZA R3 Bundle Xbox/PC  

MOZA R3 Bundle Xbox/PC

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
869.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4615980

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Наслади се на скоростта като никога досега с Moza Xbox Licensed R3 Racing Bundle! Пакетът, който определя нови стандарти за entry-level състезателните волани.

С мощен 3.9Nm DD Servo мотор, изработен от авиационен алуминий и издръжливи ISF PU дръжки, позволява да участваш дори в най-трудните състезания.

Настрой всички параметри с app, наслади се на съвместимост с игри като Forza Horizon и F1, и бъди спокоен с интелигентното управление на топлината.

Официално лицензиран от Microsoft и Xbox, можеш да се радваш на невероятно изживяване при шофиране от конзолата на големия екран!

MOZA R3 Bundle Xbox/PC
 
 
Първият MOZA bundle за Xbox

Microsoft и MOZA се обединяват, за да го направят plug-and-play за Xbox Series X|S и Xbox One.

 
 
Мощ и гъвкавост

С мотор 3.9 Nm Direct Drive, водещ в категорията както по мощност, така и по прецизност на обратната връзка, ще имаш най-доброто шофиране. Освен това е направен за всяка повърхност, от бюро и масичка до специално изработена рамка, можеш да се радваш на управлението, както пожелаеш!

 
 
Конструкция с високо качество

Основата е направена от авиационен алуминий, с ISF PU ръкохватки и стоманени педали, R3 поставя нови стандарти в entry-level воланите!

 
 
Екосистема, създадена за наслада

R3 DD Wheelbase, с уникалния Direct-Drive Servo Motor, разполага с невероятен дизайн, предоставя сила и точност, като в същото време регулира температурата, така че да играеш безпроблемно. С 15-bit encoder ще имаш най-реалистичното изживяване при шофиране досега!

 
 
Изключително удобен волан

Специално създаден за Xbox, воланът MOZA ES ти дава всички необходими  бутони. Разполага с 22 напълно програмируеми бутона, осветление flow shift, както и ISF PU, за да издържа и на най-напрегнатите състезания.

 
 
Педали за победата

SR-P Lite Petals са идеалната комбинация за шофиране с автоматични скорости. Изработени са от издръжлива стомана за по-добра производителност и устойчивост, разполага с hall sensors за абсолютна точност, а дизайнът им позволява да се използват в домашна или професионална среда, да бъдат персонализирани. Параметрите могат да се настроят от приложението.

  • Характеристики
  • Тип Волан
  • Конзола PC / Xbox Series X/S / Xbox One
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >