Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

AduroSmart Zigbee Smart Plug Meter  

AduroSmart Zigbee Smart Plug Meter

С AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug можеш лесно да свързваш и контролираш всяко устройство от твоя смартфон или таблет, като същевременно измерваш и анализираш консумацията на енергия!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4208684
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Включвай и изключвай устройствата си с AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug за употреба на закрито, който също така измерва консумацията на енергия (10A максимален ток).

Компактният "pass-through" дизайн не блокира захранването, позволявайки ти да свържеш към него желаното устройство и да го използваш дори чрез гласови команди — тъй като е съвместим с устройства AduroSmart ERIA®, SmartThings, Hue и Alexa (изисква хъб, продава се отделно, но не е съвместим с Apple HomeKit).

AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug работи съвместно с устройства Alexa, които разполагат с вграден Smart Hub, като например Echo Plus, Echo Studio, Echo Show 10 (с изключение на 1-во поколение) и Echo 4-то поколение.

AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug
 
 
Един умен контакт за всички твои устройства
С ERIA® Zigbee Smart Plug на AduroSmart имаш постоянно инсталиран контакт на стената, който можеш да управляваш дистанционно от твоя смартфон или таблет. Свържи устройството, което искаш да управляваш дистанционно чрез приложението AduroSmart ERIA® и го активирай или деактивирай според нуждите си.
 
 
Спести енергия!
Следи консумацията на устройствата си в реално време чрез приложението AduroSmart ERIA®. С интелигентно програмиране можеш да активираш устройствата си автоматично, когато електричеството е по-евтино. По този начин не само спестяваш разходи, но едновременно с това възприемаш един по-екологичен начин на живот, спестявайки енергия.
 
 
Дискретен, компактен дизайн
AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug е проектиран да пасва на всяка среда. Малък, бял и с дискретен дизайн, позволява да добавяш устройства към екосистемата AduroSmart (и не само), без да влияеш на електрическата инсталация.
 
 
Не губиш контакт…
Компактният "pass-through" дизайн на AduroSmart ERIA® Zigbee Smart Plug не блокира електрически контакт, тъй като ти позволява да подаваш ток (10A макс.), но и да измерваш консумацията на устройствата, свързани към него, без ни най-малка намеса в съществуващата електрическа инсталация.
 
 
Поддръжка на гласов контрол
Работи с Amazon Alexa и Google Home, когато се свърже с мост Hue или ERIA® (продават се отделно). Може да се свърже директно с Amazon Echo Plus, Echo Studio, Echo Show 10 и Echo 4-то поколение. Amazon Echo Dot, Echo Show (1-во поколение) и Echo Spot изискват ERIA®, HUE или SmartThings bridge-like устройство за контрола на крушките с Alexa или приложението Alexa (продават се отделно).

  • Характеристики
  • Категория Smart Plug
  • Функции Smart Remote Control / Energy Usage Statistics
  • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa. App: AduroSmart Eria
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >