Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nuki Fob 2.0  

Nuki Fob 2.0

Малък, лек и практичен, Bluetooth Nuki Fob ти улеснява живота, съвместим е с Nuki Smart Lock 2.0 и не изисква свързване с Nuki Bridge!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
109.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3457796

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Сбогувай се с ключовете: идеалният партньор на smart ключалката Nuki (Nuki Smart Lock 2.0) отговаря на името Nuki Fob 2.0!


Като пълен заместител на ключ, може да заключва или отключва вратата ти, с натискането на един бутон. Достъпът до smart ключалката Nuki може лесно да се даде или отнеме индивидуално, чрез Nuki App, за всеки Nuki Fob 2.0.


Създаден за максимална гъвкавост, един Nuki Fob може да бъде одобрен за до 100 Nuki Smart Locks и до 100 Nuki Fobs могат да се регистрират към един Nuki Smart Lock.

Nuki Fob 2.0
Easy Access
 
Лесен и бърз достъп!
Искаш да дадеш достъп на други хора, без да им даваш допълнителен ключ? Nuki Fob 2.0 заключва и отключва вратата с натискането на един бутон!
Against Loss
 
По-голяма сигурност!
Няма нужда отново да сменяш ключове или ключалки. Просто деактивирай изгубения Fob в приложението Nuki или чрез Nuki Web и си готов!
Access Permissions
 
Индивидуални права за достъп!
Ти решаваш кой да идва в твоя дом, кога и колко често. Това прави много по-лесно сътрудничеството с управителя или фирмата за почистване!
 
 
Алтернативно решение за всички!
Имаш деца на по-малка възраст, които не притежават смартфон? Баба, която вече не може да използва старите си ключове? Изключително устойчив (IP65) с криптиране End-to-End, Nuki Fob 2.0 е идеално решение за всяка ситуация. Освен това, деактивирането и смяната на изгубени Fobs е "детска игра" в сравнение със смяната на ключалки или изработването на нови ключове.
 
 
Довиждане, резервен ключ!
Изработването на резервни ключове за чистачи, помощници и хора, които се грижат за домашните животни вече остава в миналото! Благодарение на Nuki Fob 2.0, всички твои контакти имат контролиран достъп до къщата или апартамента ти - постоянно или временно. Не би могло да бъде по-лесно: вратата се отключва и заключва с натискането на един бутон.

  • Характеристики
  • Категория Locks
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa/Google Assistant
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >