Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

TP-Link Smart Button Tapo S200B  

TP-Link Smart Button Tapo S200B

Управлявай и настройвай множество светлини, електроника и други интелигентни Tapo устройства с този бутон!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
35.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4087542
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Наслади се на един по-бърз и по-лесен начин за контрол на smart устройствата!

Със smart бутона Tapo S200B можеш да управляваш множество светлини, електроника и други интелигентни Tapo устройства в дома си.

С еднократно или двойно натискане и опциите за завъртане, имаш възможността да осъществяваш различни действия за управление на дома, само от един бутон. Например с едно натискане можеш да включиш или изключиш осветлението, с двойно натискане можеш да смениш светлинния ефект, а със завъртане можеш да промениш яркостта или температурата на светлината.

Tapo S200B може да се постави навсякъде в дома, лесно и бързо. Постави два или повече бутона на различно място, така че контролът на осветлението или други устройства да бъде винаги лесно достъпен. Друго предимство е, че може да служи като аларма, която членовете на твоето семейство могат да използват, за да получат помощ при нужда.

Продължителността на живот на батерията му - тип CR2032 с възможност за смяна - може да надвиши една година, в зависимост от употребата.
TP-Link Smart Button Tapo S200B
 
 
Интелигентно управление с едно кликване!
Не си прави труда да отваряш приложение или да се обаждаш на гласовия си асистент. Просто щракни върху бутона и се наслади на по-бърз и по-лесен начин за управление на интелигентното осветление в дома ти. Постави два или повече бутона на различни места, така че управлението на осветлението да е винаги под ръка. Комбинирай Tapo Hub H100*, Smart Button S200B и Tapo Smart Lights*, за да имаш пълен контрол.

*Продават се отделно.
 
 
Управлявай целия дом с един бутон!
Сдвои всички Tapo светлини и устройства с един бутон за лесно и удобно управление. Когато си в движение, активирай режима "Извън дома" с едно натискане, за да изключиш всички свързани устройства. Комбинирай Tapo Hub H100*, Smart Button S200B, Tapo Smart Lights* и Tapo Smart Plugs* за абсолютен контрол на пространството, само с едно натискане!

*Продават се отделно.
 
 
С мисъл за сигурността
Спешната помощ е само на едно щракване разстояние. Монтирай smart бутона Tapo до ваната, тоалетната или леглото, за да имаш винаги лесен достъп. Комбинирай Smart Button S200B с Tapo Hub H100*.

*Продава се отделно.
 
 
Новият ти smart звънец
Създай интелигентната система-звънец, като инсталираш Tapo Smart Button на вратата и го комбинираш с Tapo Hub H100*.

*Продава се отделно.
 
 
Опция за персонализиране
Програмирай smart бутона, за да активира до 4 различни действия с едно натискане, двойно докосване и със завъртане.
 
 
Гъвкаво позициониране
Можеш да поставиш бутона навсякъде в твоя дом бързо и лесно. Постави го върху маса, нощно шкафче или стена с лепилата, включени в опаковката или го прикрепи към всяка магнитна повърхност.
 
 
Голяма автономия на батерията
Tapo Smart Button използва безжичен протокол с изключително ниска консумация и сменяема батерия във формата на монета CR2032, за да ти предостави smart контрол за дълго време.
 
 
Всичко в едно приложение
Изживей твоя интелигентен дом от следващо ниво със серията Tapo, всички продукти в едно приложение. Създай по-сигурно, удобно и комфортно жилищно пространство за теб и любимите ти хора.

  • Характеристики
  • Категория Smart Switch
  • Други характеристики Application: TP-Link Tapo
  • Други Необходим е Tapo Hub
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >