Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

TP-Link WiFi Smart Plug Tapo P110  

TP-Link WiFi Smart Plug Tapo P110

С режим "Далеч от дома", който автоматично включва и изключва устройства по различно време и създава впечатление, че в дома има хора!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3843378
Bookmark and Share
arrow

 

С един поглед

WiFi Smart Plug TP-Link Tapo P110 е с малък размер, за да не пречи на другите контакти в дома, което го прави удобен за ежедневна употреба. Включвай/ изключвай свързаните устройства, където и да се намираш чрез приложението Tapo. Приложението е създадено да те улесни и да помогне за премахване на потенциалните опасности.

TP-Link Tapo P110 ти дава възможност да зададеш график за автоматично управление на устройствата. Цялата свързана електроника автоматично ще работи в предварително зададено време. Живей интелигентно, удобно и икономично.

Членовете на семейството могат директно да споделят разрешения за управление помежду си, спестявайки време и повишавайки удобството за ползване, удобен за управление дори и от по-възрастните хора. Управлявай smart контакта с гласови команди чрез Amazon Alexa или Google Assistant. Наблюдавай консумацията на енергия в реално време и разхода на енергия чрез приложението Tapo.

Функцията "Далеч от дома" интелигентно симулира присъствие чрез включване и изключване на включеното устройство (като например лампа) и създава впечатление, че има човек у дома, догато си на дълги пътувания. Това може да предотврати обир или взлом от недоброжелатели. 

Turbo-X

 

  • Характеристики
  • Категория Smart Plug
  • Сертификати CE, RoHS
  • Цвят Бял
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >