Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Mi Wireless Switch  

Xiaomi Mi Wireless Switch

Един умен дом се нуждае от безжичен smart суич, за да функционира както трябва и Mi Wireless Switch е идеалното решение!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3318087
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Mi Wireless Switch - в комбинация с другите gateway устройства на Xiaomi - ще ти помогне да управляваш по-ефективно твоя умен дом, благодарение на високата му чувствителност!

Представлява преносимо, малко и лесно за инсталиране устройство, тъй като ще трябва просто да го залепиш на стената в хола, кухнята или спалнята. След това добавяш безжичния суич към Mi Home и си готов.

Също така можеш да го използваш като звънец или аларма за възрастни хора, които остават вкъщи в твое отсъствие!
Mi Wireless Switch
 
 
Гъвкав и практичен дизайн!
Mi Wireless Switch е лесен за използване, тъй като разполага с един бутон за контрол, който поддържа 3 функции: натискане, двойно натискане и продължително натискане, което означава, че можеш да контролираш до 3 отделни устройства. Например, можеш да го използваш за изключване на всички устройства, преди да си легнеш. Ако се събудиш през нощта, можеш да включиш нощната лампа с натискането на бутона. Когато решиш да излезеш от къщи, с натискането на бутона ще управляваш домакинските си уреди!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >