Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

TP-Link WiFi Router Archer AX23 AX1800  

TP-Link WiFi Router Archer AX23 AX1800

Наслади се на гладко 4K стрийминг и изтегляне със супер бързи WiFi скорости от 1.8 Gbps! С нов протокол за защита WPA3, който носи нови възможности за подобряване на киберсигурността в личните мрежи!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
109.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3823245

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Изследвай новата ера на WiFi: използвайки най-новата Wi-Fi 6 технология като своя основа, Dual-Band Wi-Fi 6 Archer AX23 AX1800 рутерът на TP-Link предлага първокласно качество на изработка, подобрена сигурност и скорости от следващо поколение.

Wi-Fi 6 (802.11 AX) е най-значимият скок в Wi-Fi технологията и е разработен в отговор на непрекъснато нарастващите изисквания на домашната мрежа.

Поради тази причина, Archer AX23 включва мощен двуядрен процесор от следващо поколение, 4x високоефективни външни антени, Beamforming и OFDMA технологии за висока производителност в труднодостъпни зони, TP-Link OneMesh™ съответно за безпроблемно покритие, най-новия протокол за сигурност WPA3, както и поддръжка за повечето методи за удостоверяване, включително популярни методи L2TP и PPTP в твоя регион.

Разполага още с 4 порта Gigabit LAN, 1 порт Gigabit WAN, бутон WPS/Wi-Fi, smart QοS и Tether app за усъвършенствано управление и ефективен родителски контрол!

Archer AX23 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 Router
AX23 AΧ1800
Wi-Fi performance
AΧ 1800
Осигурява максимални Wi-Fi скорости на безжичен трансфер на данни общо до 1,8 Gbps (1201 + 574 Mbps) в зависимост от работната честота, като е напълно съвместим със стандартите 802.11 a/b/g/n/ac.
AX23 Dual Band
Wi-Fi Band
Dual Band
Рутерът е Dual Band и може да работи на честота 5GHz (2402 Mbps при 802.11ax) или на честота 2.4GHz (574 Mbps при 802.11ax).
Gigabit LAN
Портове
Gigabit LAN
Разполага с 4x Gigabit LAN и 1x Gigabit WAN за 10x скорости на кабелно свързване в сравнение с конвенционалните портове. С 5 поддържани метода за удостоверяване (PPPoE · L2TP · PPTP · Dynamic · Static IP).
4x Fixed Antennas
Антени
Четири външни
4 външни антени подсилват WiFi сигнала в целия ти дом. Технологията Beamforming открива устройства и концентрира силата на безжичния сигнал към тях, особено за тези в труднодостъпни зони.
 
 
Супер бърз WiFi 6
Прехвърляй HD филми за 10 секунди. 1024-QAM на Wi-Fi 6 подобрява ефективността на кодиране с 25%, докато подобрената символна скорост повишава скоростта на предаване на данни с 11%. Наслади се на по-широка честотна лента, докато стриймваш съдържание на множество устройства.
 
 
Надеждна връзка за повече устройства
Наслади се едновременно на гладка игра, видео стрийминг и емисии на живо. OFDMA укрепва Wi-Fi, като позволява на множество клиенти да споделят една лента едновременно, намалявайки латентността и трептенето.
 
 
TP-Link OneMesh™
Искаш Wi-Fi покритие навсякъде у дома? Archer AX23 поддържа OneMesh, за да създава безпроблемно покритие в целия дом, предотвратявайки загуба на сигнал и забавяне, докато се движиш. OneMesh™ повишава силата на сигнала, като същевременно поддържа единна Wi-Fi мрежа, която покрива всеки ъгъл на твоя дом. Няма повече търсене наоколо на по-силен сигнал за по-бърза връзка.
 
 
WPA3 - Следващото ниво на киберсигурност
Най-новият протокол за сигурност за Wi-Fi, WPA3, носи нови възможности за подобряване на киберсигурността в личните мрежи. По-сигурно криптиране в безопасност с парола за Wi-Fi и подобрена защита срещу атаки с груба сила се комбинират, за да защитят твоя домашен Wi-Fi.
 
 
Работи с повечето ISP
Съвместим с повечето доставчици на интернет услуги с допълнителна поддръжка за L2TP/PPTP. Поддръжката на IPTV работи със съществуващия ти телевизор чрез интернет договор.
 
 
Лесна настройка с Tether App
Настрой Archer AX23 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 Router на TP-Link за няколко минути, чрез мощния уеб интерфейс на TP-Link или чрез приложението Tether. Приложението Tether ти позволява да управляваш мрежовите настройки от всяко устройство с Android или iOS.
Child Protection
 
Защити децата си
Блокирай неподходящо съдържание за децата си и персонализирай времеви диапазон за по-добри онлайн навици.
Easy Firmware Upgrades
 
Уведомление за ново свързване
Ще бъдеш уведомен от телефона си, когато се свържат нови устройства. Изключи всички подозрителни връзки и ги блокирай. Толкова е лесно.
New Connection Alert
 
Лесно надграждане на фърмуера
Омръзна ли ти да надграждаш фърмуера? OTA актуализациите позволяват лесни надстройки на фърмуера с едно щракване в панела за управление. За да поддържаш сигурността и функциите си винаги актуални, просто включи автоматичния график.

  • Характеристики
  • Тип Wi-Fi 6 Router
  • Честота на работа 2,4/5 GHz
  • Скорост на трансфер Dual Band (574Mbps + 1201Mbps)
  • Интерфейс на свързване 4x 10/100/1000Mbps LAN Ports, 1x 10/100/1000Mbps WAN Port
  • Protection IP-MAC Binding, Parental Control, WPA/WPA2-Enterprise (802.1x), WPA2/WPA3, WPA / WPA2
  • Wireless Standards IEEE 802.11ax, IEEE 802.11ac/n/a 5GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz, IEEE 802.11a/b/g/n
  • Сертификати CE, FCC, RoHS
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >