Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
WiFi Router Archer AX55 WiFi 6 AX3000
ProductPhoto_1942603

TP-Link WiFi Router Archer AX55 WiFi 6 AX3000  

TP-Link WiFi Router Archer AX55 WiFi 6 AX3000

Gigabit Wi-Fi 6 скорост от следващо поколение – 2402 Mbps на 5 GHz и 574 Mbps на 2,4 GHz! OFDMA технологията увеличава капацитета с 4 пъти, за да даде възможност за едновременно предаване на повече устройства!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
179.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3862844

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Нова ера в домашната свързаност: използвайки последната технология WiFi 6 като фундаментална основа, Archer AX55 AX3000 Dual Band Gigabit WiFi 6 Router на TP-Link предоставя конструкция с отлично качество, високи нива на сигурност и скорости от следващо поколение!

WiFi 6 (802.11 AX) е най-важният скок в WiFi технологията, разработен в отговор на постоянно нарастващите изисквания на домашната мрежа.

Поради тази причина Archer AX55 разполага с мощен двуядрен процесор Qualcomm® и 512ΜΒ RAM, подобрен дизайн за охлаждане, съвместимост с Amazon Alexa и поддръжка TP-Link OneMesh™ за скорости до 3 Gbps (2402 Mbps @ 5GHz и 574 Mbps @ 2.4GHz), подобрявайки продуктивността и онлайн забавлението (gaming, streaming и др.). Разполага с 4x порта Gigabit LAN, 1x порт Gigabit WAN, 1x порт USB 3.0 (съвместим с NTFS, exFAT, HFS+, FAT32), бутон WPS/WiFi и четири външни антени.

С помощта на технологиите MU-MIMO и OFDMA осигурява надеждна връзка с 40+ устройства едновременно, а с най-новия протокол за сигурност WPA3, софтуера TP-Link HomeShield, smart QοS и усъвършенствания родителски контрол, всички ще се наслаждават на по-бърза и по-сигурна интернет връзка!

AX55 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
AΧ 3000
Wi-Fi performance
AΧ 3000
Предоставя максимални WiFi скорости на безжичен трансфер на данни общо до 3 Gbps (2402 + 574 Mbps) в зависимост от работната честота, като е напълно съвместим със стандартите 802.11a/b/g/n/ac.
Dual Band 5GHz 2,4GHz
Wi-Fi Band
Dual Band
Рутерът е Dual Band MU-MIMO и може да работи на честота 5GHz (2.402 Mbps) или на честота 2.4GHz (574 Mbps).
GbE LAN & USB 3.0
Портове
GbE LAN & USB 3.0
Разполага с 4x порта Gigabit LAN, 1x порт Gigabit WAN и 1x USB 3.0 за 10x по-висока скорост на кабелно свързване в сравнение с конвенционални портове.
4× Fixed High-Performance Antennas
Антени
Четири външни
4 външни антени подсилват WiFi сигнала в целия ти дом. Технологията Beamforming открива устройства и съсредоточава мощността на безжичния сигнал към тях, особено за недостъпни преди контакти.
 
 
Невероятна скорост!
Драстично подобрените скорости позволяват супер стрийминг, бързо изтегляне на данни, приложения и игри - всичко едновременно. 5 GHz с поддръжка на 160 MHz канал удвоява честотната лента, позволявайки 8K видео без забавяне.
 
 
Мощен CPU и висока памет
Зад технологичната структура на WiFi 6 стоят усъвършенстваният чипсет Qualcomm и голяма памет. Наслади се на бързи връзки с минимална латентност дори при голямо натоварване на предаване.
 
 
Подорен дизайн за охлаждане
По-голямата система за охлаждане и изискан дизайн на корпуса охлаждат WiFi 6 системата и позволяват на твоята мрежа да поддържа максимална скорост в различни среди на работа.
 
 
USB 3.0 портове
Лесно споделяй файлове между свързани устройства чрез включване към външно устройство. Можещ дори да направиш свое лично облачно хранилище и да имаш сигурен достъп отвън.
 
 
TP-Link OneMesh™
Искаш да изградиш WiFi мрежа за целия дом? Archer AX55 поддържа OneMesh за безпроблемно покритие в целия дом, предотвратявайки пропадането на сигнала и забавянето при движение.
 
 
Разширена защита на устройствата
С TP-Link HomeShield се наслади на разширени функции за сигурност, осигуряващи безопасна среда, която защитава данните и поверителността на твоето семейство и на мрежата. На твое разположение имаш мрежов скенер в реално време за откриване на потенциални заплахи и проблеми със сигурността, родителски контрол, за да управляваш времето онлайн и да блокираш неподходящо съдържание и QoS, за да зададеш любимите си устройства за най-бързи връзки и висока производителност.
 
 
WPA3: Ново ниво на киберсигурност
Най-новият протокол за защита на WiFi, WPA3, носи нови възможности за подобряване на киберсигурността в личните мрежи. По-сигурно криптиране в безопасността на паролата за WiFi и подобрена защита срещу brute-force атаки се комбинират, за да защитят домашния ти WiFi.
 
 
Лесна инсталация и използване
Независимо дали предпочиташ интуитивното приложение Tether или мощния уеб интерфейс на TP-Link, можеш да настроиш рутера Archer AX55 за минути. Приложението Tether ти позволява да управляваш мрежовите настройки от всяко устройство с Android или iOS.
Child Protection
 
Защити децата си
Блокирай неподходящо за деца съдържание и персонализирай времеви диапазон за по-добри навици онлайн.
Easy Firmware Upgrades
 
Лесно надграждане на фърмуера
Уморен ли си от надграждане на фърмуера? OTA актуализациите позволяват лесно надграждане на фърмуера с едно щракване в панела за управление. За да поддържаш сигурността и функциите си винаги актуални, просто включи автоматичния график.
New Connection Alert
 
Нотификация за нова връзка
Ще бъдеш уведомен от телефона си, когато се свържат нови устройства. Открий и блокирай всички подозрителни връзки. Толкова е просто.

  • Характеристики
  • Тип Wi-Fi 6 Router
  • Честота на работа 2,4/5 GHz
  • Скорост на трансфер Dual Band (574 Mbps + 2402 Mbps)
  • Интерфейс на свързване 4xRJ45 - 10/100/1000 (LAN)/ 1xRJ45 - 10/100/1000 (WAN)/ USB 3.0
  • Protection TP-LINK HomeCare, WPA/WPA2-Enterprise (802.1x), WPA2/WPA3, WPS, WPA / WPA2
  • Сертификати CE, FCC, RoHS
  • Wireless Standards IEEE 802.11ax / IEEE 802.11b/g/n / IEEE 802.11ac/n/a / IEEE 802.11a/b/g/n
  • Други характеристики AP mode, Bandwidth Control, DFS, Enable/Disable SSID Broadcast, Guest network, Target Wake Time, Wireless Statistics
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >