Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X WiFi Repeater N300 WLR-305  

Turbo-X WiFi Repeater N300 WLR-305

Разшири обхвата на мрежата си, със скорости до 300Mbps, две мощни антени и един бърз порт Ethernet за още едно устройство!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2724723
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Разшири Wi-Fi мрежата си лесно, бързо и икономично, с Turbo-X N300 WLR-305 WiFi Repeater! Притежава елегантен и опростен дизайн, поставя се лесно без допълнителни кабели и се захранва директно от контакта. Оборудван с две външни антени, пренася сигнала на мрежата ти до всяко кътче на твоя дом със скорост, достигаща 300Mbps. Разполага също с порт Ethernet, за да свържеш в мрежа и някое LAN устройство безжично, както и с един USB порт, за да зареждаш съвместими устройства. 

Wi-Fi performance
N300

Turbo-X N300 WLR-305 Wi-Fi Repeater увеличава обхвата на Wi-Fi мрежата ти, без да намалява скоростта на предаване, тъй като постига скорости до 300Mbps.

Wi-Fi Band
Single Band 

Изключително висока безжична производителност на 2.4 GHz, до 15 пъти по-висока скорост и 5 пъти по-голям обхват в сравнение с по-стария стандарт G.

 

Външни антени

Оборудван с две външни антени, които подсилват безжичното Wi-Fi покритие, Turbo-X N300 WLR-305 Wi-Fi Repeater се грижи устройствата ти да бъдат винаги в обхвата на мрежата, дори и в най-отдалечените части на дома или офиса. С ярка индикация, предоставя информация за качеството / обхвата на сигнала, така че да откриеш веднага оптималната позиция за него.

 

Мрежа във всяко ъгълче на твоя дом!

С вградени антени и нов по-мощен Wi-Fi chipset, Turbo-X N300 WLR-305 Wi-Fi Repeater осигурява Wi-Fi сигнал във всички помещения на твоя дом или офис, като може да се превърне и в Access Point (ΑΡ) за безжичен трансфер на данни със скорости до 300 Mbps, осигурявайки достъп до повече устройства и разширявайки обхвата на предаване на данни.

Turbo-X
Лесно свързване

Бутонът WPS (Wi-Fi Protected Setup) ти позволява да създадеш една сигурна мрежа, но и да свързваш нови устройства с лекота.

Turbo-X
Избери функция

Turbo-X N300 Wi-Fi Extender разполага с още по-силни антени и може да работи и като Access Point, покривайки всички «уязвими» места!

Turbo-X
LED индикации

Разполага с LED индикации за силата на сигнала на мрежата и включването/изключването, така че да проверяваш всичко с един поглед и да откриваш оптималната позиция.

  • Характеристики
  • Тип Repeater
  • Скорост на трансфер Up to 300 Mbps
  • Wireless Standards 802.11 b/g/n
  • Честота на работа 2,4 GHz
  • Protection WPA/WPA2
  • Интерфейс на свързване 1xUSB 2.0 / 1xRJ45 - 10/100 (WAN)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >