Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro N300  

Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro N300

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3475166
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Mi Wi-Fi Range Extender Pro е един практичен удължител на обхвата на Wi-Fi мрежата ти, който подсилва и разширява сигнала до всяко ъгълче на дома, дори до недостъпни места - като банята, балконите и спалните!

Инсталацията му е проста: Постави го близо то Wi-Fi рутера, активирай го и изчакай докато започне да мига жълтата индикация. Сканирай QR кода, за да инсталираш приложението и следвай инструкциите, за да го добавиш към мрежата. Когато светлинната индикация стане синя, добавянето се е осъществило.

След това можеш да го включваш и изключваш по желание, за по-добро качество на сигнала, без допълнителни настройки.
Mi Wi-Fi Range Extender Pro N300
 
 
Със скорост на предаване до 300Mbps!
Mi Wi-Fi Range Extender Pro разполага с две външни антени за стабилност и предаване на сигнал със скорост до 300Mbps. След като се свърже към твоя рутер, ще имаш винаги надеждна връзка за всички твои устройства, тъй като поддържа едновременното свързване на до 16 устройства!
 
 
Подсили безжичната си мрежа!
Mi Wi-Fi Range Extender Pro се свързва безжично към твоя рутер, подсилвайки и разширявайки сигнала му, за да достигне до всяка част на дома ти - дори и до недостъпни места като баня, балкони и спални. Това осигурява високоскоростно и надеждно свързване за устройства като лаптопи, таблети, смартфони, конзоли и Smart TVs.
 
 
Открий идеалната локация!
За по-добри резултати, Mi Wi-Fi Range Extender Pro трябва да се постави някъде между рутера и мъртвата зона, с един силен и стабилен сигнал на рутера - можеш да го контролираш чрез приложението Mi Home. Разбира се, благодарение на приложението Mi Home, ще можеш да откриеш възможно най-добрия сигнал в помещението лесно и бързо, за идеални резултати!

  • Характеристики
  • Тип Extender
  • Честота на работа 2,4 GHz
  • Скорост на трансфер Up to 300 Mbps
  • Wireless Standards 802.11 b/g/n
  • Protection WPA/WPA2
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >