Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Truly Wireless Bowie WM-02 Black
ProductPhoto_1942603

Baseus Bluetooth Truly Wireless Bowie WM-02 Black  

Baseus Bluetooth Truly Wireless Bowie WM-02 Black

Леки и красиви Bluetooth® 5.3 TWS слушалки за музикална наслада и безжична свобода, с автономия на батерията до 5 часа и прозрачен калъф за зареждане с USB-C!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
41.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4140079
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Light. Dynamic. Long time enjoying: сега можеш да говориш без ограничения и със свободни ръце.

Bowie WM-02 True Wireless са Bluetooth® 5.3 слушалки на Baseus, за да говориш или да се наслаждаваш на любимата си музика без да държиш непрекъснато смартфона си. Елегантни, леки, с обновена визия, разполагат със специален дизайн, за да се поставят стабилно в ушите, ограничавайки по естествен начин околните шумове.

Осигуряват до 5 часа слушане на музика с всяко зареждане (при сила на звука 70%), което може да достигне общо 25 часа, тъй като прозрачният калъф функционира и като зарядно.

Baseus EarBuds Bowie WM-02 BLK
In-ear Design
Тип
In-Ear
Пригягат стабилно и комфортно в ушите ти, за да се движиш безпроблемно (Mini In-ear Design).
5H ~ 25H Battery
Батерия
5 ~ 25 часа
Автономията на батерията е приблизително 5 часа (при сила на звука 70%), а с придружаващия калъф за зареждане достига 25 часа, за да ги използваш през целия ден!
Bluetooth® 5.3
Свързване
Bluetooth® 5.3
За изключително стабилен, непрекъснат звук без изкривявания, слушалките използват Bluetooth® 5.3 технология за свързване с твоето Android или iOS устройство.
 
 
Удобен дизайн
Дизайнът на Baseus Bowie WM-02 True Wireless Earphones пасва удобно в ушния канал за повече комфорт и стабилност. Една слушалка тежи само 3,8 грама. Елегантният калъф разполага с прозрачен капак и идва в цветове, излъчващи положителни вибрации!
 
 
Стерео звук
Съвместими с устройства iOS/Android, идват с Bluetooth® 5.3 интерфейс на свързване и усъвършенствани функции, както и с динамични говорители с честотен диапазон 20Hz ~ 20KHz. В комбинация със сензорния контрол осигуряват по-гладко и приятно изживяване при слушане, както и обаждания със стерео звук.
 
 
От сутрин до вечер…
Когато Bowie WM-02 True Wireless Earphones и калъфът са напълно заредени, можеш да се наслаждаваш на автономия до 25 часа. По-конкретно, могат да се използват за около 5 часа при пълно зареждане (когато слушалките са напълно заредени и силата на звука е 70%), докато с кутията за зареждане автономията им се удължава с 20 часа.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Микрофон Да
  • Автономия на батерията До 5 часа (до 25 часа с калъфа)
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Обхват До 10 m
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >