Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HUAWEI FreeClip Starry Black  

HUAWEI FreeClip Starry Black

C-bridge Design за удобство при носене, Open-ear технология за дискретно слушане, AI потискане на шума при разговор и IP54 устойчивост на прах и вода!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4448405

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един един поглед

OPEN UP YOUR EARS: всяка безжична слушалка HUAWEI FreeClip се отличава със сферичен дизайн, какъвто не си виждал досега и тежи само 5,6 g.

C-bridge връзката, изработена от високоефективна Ni-Ti сплав с мемори формата, пасва плътно на повечето уши. Оpen-fit дизайнът позволява на ушите да дишат, докато TPU намалява заглъхването и прекъсването. Благодарение на 10.8mm високочувствителен драйвeр с двоен магнит, слушалките осигуряват отлично качество на звука и чисти вокали в малко, деликатно тяло.

Наслаждавай се на кристално чисти разговори с деликатна микрофонна система, която работи в комбинация с алгоритъм на многоканална дълбока невронна мрежа (DNN), за да разпознава ефективно гласовете от околните шумове.

HUAWEI FreeClip Starry Black
 
 
Приятно слушане с Open-ear
Всяка слушалка тежи само 5.6g и Оpen-fit дизайнът позволява на ушите да дишат, докато TPU намалява заглъхването и прекъсването. Слушалките са взаимозаменяеми, със самоадаптивни ляво-десни аудио канали, което означава, че можеш да носиш и двете слушалки на всяко ухо (адаптивната точност на лявата и дясната слушалка може леко да варира в зависимост от ъгъла на носене, формата на ухото и позата на тялото).
 
 
Невероятна издръжливост
След преминаване на тестове за надеждност, C-bridge връзката, изработена от високоефективна Ni-Ti сплав с мемори формата, пасва плътно на повечето уши (избягвай прекомерното разтягане, притискане или огъване на C-Bridge връзката, тъй като това може да влоши сплавта на мемори формата, както и да повлияе на усещането за комфорт при носене).
 
 
Сигурно прилягане
С ергономичен дизайн на базата на 10000+ данни, базирани на човешки уши за гарантиран комфорт, многократна оптимизация на размера на ниво микрометър, слушалките ще изглеждат сякаш са направени персонално за твоите уши.
 
 
Остани в контакт със средата
Потопи се в музиката, като същевременно не пренебрегваш промените в околните звуци, независимо дали си в офиса или спортуваш, благодарение на иновативния Оpen-fit дизайн.
 
 
Първокласен звук в минималистичен дизайн
Благодарение на 10.8mm високочувствителен драйвeр с двоен магнит, слушалките осигуряват отлично качество на звука и чисти вокали в малко, деликатно тяло.
 
 
Директно насочен звук
Изтичането на звук е сведено до минимум чрез усъвършенствана система за обратни звукови вълни, вградена в акустичната сфера (Acoustic Ball), което означава, че звуците се предават прецизно в ушния канал, създавайки индивидуално изживяване при слушане.
 
 
Кристално ясна комуникация чрез AI
Наслаждавай се на кристално чисти разговори с деликатна микрофонна система, която работи в комбинация с алгоритъм на многоканална дълбока невронна мрежа (DNN), за да разпознава ефективно гласовете от околните шумове.
 
 
Дълъг живот на батерията
Слушай до 8 часа, когато използваш слушалките само с едно зареждане, или слушай до 32 часа с напълно зареден калъф за зареждане на слушалките. Използването на една слушалка с напълно зареден калъф гарантира по-дълъг живот на батерията (10-минутно зареждане поддържа до 3 часа слушане).
IP54 Certified
 
Степен на защита IP54
Създадени да издържат на трудни условия, слушалките са със степен на защита IP54 (не се отнася за калъфа) за устойчивост на прах и влага. Можеш също така да ги носиш удобно през целия ден, като поддържаш връзка през цялото време.
Gesture Controls
 
Контрол с жестове
Докосни Acoustic Ball, C-bridge или Comfort Bean за лесен контрол. Жестовете на слушалките могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на много функции, като например активиране на гласовия асистент на свързаното устройство.
Dual Device Connection
 
Връзка с две устройства
Свържи HUAWEI FreeClip към две устройства - телефони, таблети, компютри или часовници и безпроблемно превключвай аудио между тях, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.
Audio Sharing
 
Едновременно слушане с Audio Sharing
Свържи два чифта слушалки HUAWEI към един и същи телефон или таблет HUAWEI, за да слушаш заедно с приятел или любим човек (функцията за споделяне на звук е достъпна само на определени телефони HUAWEI, работещи с EMUI 13 или по-нова версия).

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Форма Open ear
  • Цвят Черен
  • Автономия на батерията До 8 часа (36 часа с използването на калъфа)
  • Микрофон Да
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >