Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony Truly Wireless WF-C700N White  

Sony Truly Wireless WF-C700N White

Наслади се на завладяващото музикално изживяване с Truly Wireless слушалките WF-C700N на Sony! Леки и компактни за удобно прилягане, с адаптивен контрол на звука и голяма автономия на батерията!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
229.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4211561

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Удобен дизайн, завладяващ звук: независимо дали слушаш музика, посещаваш онлайн курс или работиш от вкъщи, Sony WF-C700N ще ти осигури звук с високо качество.

Говорителите 5mm с диафрагма с голяма разтегливост осигуряват мощен бас и ясно качество на гласа. Музиката, видеата и подкастите се възпроизвеждат ясно, благодарение на богат средночестотен звук. Изключи околните звуци с технологията на сензора за шум и се наслади на завладяващо слушане на музика.

Текстурата, качеството и цветовете на WF-C700N са проектирани с мисъл за твоя стил и комфорт. С цветове, от които да избираш, в черно, бяло, лилаво или сивозелено, можеш да намериш този, който ти подхожда най-много.

Sony WF-C700N White
C4W In-ear Design
Тип
In-ear
Слушалките са проектирани да прилягат плътно в ухото ти и да останат стабилни и на място, независимо от дейностите ти.
15H Total Battery
Автономия
15 часа
Наслади се на 15 часа слушане благодарение на практичния калъф за зареждане (7,5 часа от слушалките + 7,5 часа от калъфа за зареждане). А ако бързаш, с бързо зареждане от 10 минути имаш 1 час допълнително забавление.
IPX4 Certified
Устойчивост
Водоустойчивост (IPX4)
Слушалките са водоустойчиви, тъй като разполагат със сертификат IPX4. Това означава, че не се страхуват от пръски вода, дъжд или пот.
Google Assistant + Siri
Допълнителни характеристики
Гласов контрол
Натисни бутона за помощ от Google Assistant или Siri, за да можеш да направиш това, от което се нуждаеш, без да спираш това, което правиш в конкретния момент.
Bluetooth® 5.2
Свързване
Bluetooth® 5.2
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth® 5.2, предоставяйки обхват до 10 метра, съвместимост с профилите AD2P / AVRCP / HFP / HSP и поддържани формати SBC / AAC.
 
 
По-естествен и регулируем обкръжаващ звук
В режим Обкръжаващ звук слушалките WF-C700N улавят повече заобикалящ звук около теб благодарение на предаващите напред микрофони, така че да се наслаждаваш на естествено слушателско изживяване, запазвайки връзка със своята среда. Освен това приложението Sony | Headphones Connect ти позволява да регулираш заобикалящия звук на 20 нива или да използваш настройката за фокус върху глас, за да разговаряш, без да сваляш слушалките си.
 
 
Адаптират се автоматично към дейностите ти
Адаптивният контрол на звука е интелигентна функция, която разпознава къде си и какво правиш, след което настройва обкръжаващия звук за идеално слушателско изживяване. Той дори разпознава местоположения, които посещаваш често, като работното ти място, фитнес залата или любимо кафене и превключва звуковите режими според ситуацията.
 
 
Повърхност с ергономична конструкция
Слушалките WF-C700N комбинират форма, която идеално пасва на човешкото ухо, с повърхност с ергономична конструкция за по-стабилно прилягане. От Sony проектират WF-C700N с помощта на данните за формата на ушите, съпоставяни от първите в света слушалки за поставяне в ушите от 1982 г., както и оценката на чувствителността на различните видове уши, за да гарантират идеална форма, която ще е удобна за много хора.
 
 
Твоят звук, точно както ти харесва
Звук според предпочитанията ти. Избери от различни настройки, за да може качеството на звука да съответства на слушания жанр. Или създай и запази свои с функцията за персонализиране на еквалайзера в приложението Sony│Headphones Connect. При компресиране оригиналният музикален източник губи високочестотните си елементи, които добавят детайлите в записа. Технологията DSEE ги възстановява така, че създава висококачествен звук, който е по-близък до оригиналния запис.
 
 
Сертифицирани слушалки за персонално изживяване
Оптимизирай изживяването си със сертифицирани слушалки с 360 Reality Audio и приложението Sony | Headphones Connect чрез анализ на индивидуалната форма на ухото и се наслади на върховно музикално изживяване.
 
 
Обаждания без прекъсвания
Мрежестата структура около микрофона минимизира шума от вятъра, така че да се чувстваш комфортно и да говориш ясно дори на открито. Независимо дали слушаш музика, имаш онлайн уроци, или работиш от вкъщи, WF-C700N ще ти осигурят висококачествен звук.
 
 
Многоточнова свързаност
За пълно удобство тези слушалки с Bluetooth® могат да бъдат сдвоени с две Bluetooth устройства едновременно. Така, когато има позвъняване, слушалките знаят кое устройство звъни и се свързват автоматично с правилното.
 
 
Достъпни бутони за управление
Левият бутон на WF-C700N ти позволява да превключваш между шумопотискане и режим Обкръжаващ звук с едно натискане. С десния бутон можеш да възпроизвеждаш, поставяш на пауза или да прескачаш песни. И двата бутона също така предлагат лесен начин за достъп до гласовия асистент на твоя смартфон и за приемане на hands-free обаждания. Можеш също така лесно да контролираш силата на звука с натискане 4 или повече пъти.
 
 
Стремеж към постигане на нулев екологичен отпечатък
Вдъхновена от красотата на света, компанията Sony полага усилия, за да помогне за опазването на природата, като дава възможност на творците да създават по-красиви и креативни изображения. С цел да се постигне нулев екологичен отпечатък в цялата група на Sony до 2050 г. ускоряват многобройни екологични инициативи.
Android Fast Pair
 
Намери слушалките си с Fast Pair!
С едно докосване WF-C700N позволяват бързо и безпроблемно сдвояване с устройства с Android чрез Bluetooth. Дори можеш да провериш къде последно си ги сложил.
Swift Pair
 
Лесно сдвояване с компютър
Със Swift Pair можеш бързо и лесно да сдвоиш слушалките с твоя лаптоп, настолен компютър или таблет с Windows 11 или Windows 10. При избран режим на сдвояване се появяват изскачащи насоки за сдвояване на близки устройства с Windows 11 или Windows 10.
Multitasking
 
Идеални за multitasking
Ако искаш да слушаш музика и да говориш едновременно, извади само едната слушалка от калъфа за зареждане и я използвай нормално (наличните функции може да варират в зависимост от това на кое ухо се носят слушалките).

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.2
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Автономия на батерията До 10 часа
  • Водоустойчивост Да (IPX4)
  • Други характеристики DSEE™ възстановява високочестотния звук загубен при компресия.
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >