Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Truly Wireless Basic 2 Black
ProductPhoto_1942603

Xiaomi Bluetooth Truly Wireless Basic 2 Black  

Xiaomi Bluetooth Truly Wireless Basic 2 Black

Елегантни и ергономични безжични слушалки с калъф за зареждане за автономия общо до 12 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3561488
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С Mi True Wireless Earbuds Basic 2 можеш да слушаш музика и да провеждаш разговори, без дразнещи кабели.

Елегантни, красиви, с ергономичен дизайн и леки (само 4,1 грама на слушалка), предоставят изключително удобство, за да ги носиш през целия ден. Благодарение на технологията Bluetooth 5.0, която интегрират, ще се наслаждаваш на подобрена стабилност.

Контролирай възпроизвеждането на музика и обажданията си с удобния бутон и активирай режима за игри (Game Mode), когато решиш. Ако искаш да активираш дигиталния асистент, достатъчно е да натиснеш бутона два пъти.
MI True Wireless Earbuds Basic 2
MI True Wireless Earbuds Basic 2
Тип
Earbuds
Създадени да прилягат перфектно, слушалките остават стабилно на ушите ти. Включват се три чифта ear tips, за да откриеш подходящите за теб.
MI True Wireless Earbuds Basic 2 4hrs
Батерия
4-12 часа
Автономията на слушалките е приблизително 4 часа, а с придружаващия калъф за зареждане достига 12 часа. Следователно можеш да ги използваш през целия ден.
MI True Wireless Earbuds Basic 2 BT 5
Свързване
Bluetooth 5.0
За изключително стабилен звук, без прекъсвания, слушалките използват технологията Bluetooth 5.0, за да се свържат с Android или iOS устройството ти.
 
 
Ергономичен дизайн
Слушалките разполагат с ергономичен дизайн и са изключително леки (само 4,1 грама на слушалка), за да са комфортни през целия ден (zero pressure). Освен това, остават стабилно на ушите ти, дори когато тренираш. В опаковката ще откриеш допълнителни накрайници - в различни размери - за перфектно прилягане.
 
 
Високо качество на звук
Благодарение на усъвършенстваните драйвери 7,2mm и отличния дизайн, ще се наслаждаваш на звук с високо качество, когато слушаш музика, с чисти и детайлни високи и средни, както и задоволителен бас.
 
 
Контрол с физически бутон
Контролът на функциите (възпроизвеждане на музика, обаждания, дигитален асистент и т.н.) се осъществява лесно чрез един бутон - за да се избегнат случайни докосвания, които могат да активират функции по погрешка. С двоен клик се активира дигиталният асистент (Mi AI, Siri, Google Assistant на смартфона ти), а с троен клик се активира режимът за игри (Game Mode).
 
 
С Bluetooth 5.0 и Auto Pairing
Благодарение на поддръжката на технологията Bluetooth 5.0, ще се наслаждаваш на несравнима стабилност, без прекъсвания на звука. След като се осъществи първоначалното сдвояване, слушалките се свързват автоматично с устройството, веднага след като ги извадиш от калъфа (Auto Pairing). Разбира се, ако използваш една слушалка, свързването преминава автоматично на «SingleEar Mode», без да се изисква отново pairing.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време за разговор До 4 часа
  • Обхват До 10 m
  • Други характеристики Music Player
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >