Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Facebook Portal Smart Video Calling 10" White  

Facebook Portal Smart Video Calling 10" White

Дигитална фото рамка, интелигентни видео разговори, гласови команди - всичко в едно устройство, което се вписва във всяко кътче на твоя дом!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
389.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3895300

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Любими лица и любими характеристики лесно и бързо до теб! 

Facebook Portal е дигитална рамка, която показва любимите ти моменти, но едновременно с това те доближава до хората, с които искаш да контактуваш.

Лесен е за използване: просто се свържи с акаунта си във Facebook или What's app и се наслади на видео разговори с ненадминато качество с камерата, която те следва в стаята, за да бъдеш винаги център на интерес, докато AR Masks правят комуникацията по-забавна. 

Съвместим е с Alexa, така че да можеш лесно да управляваш умния си дом. Наслаждавай се на приложения като Spotify, Microsoft Teams, Deezer и Zoom.

 

* За услугите като Spotify и Microsoft Teams са необходими отделни акаунти. 

 
Facebook Portal Smart Video Calling 10'' (white)
 
 
Проектиран, за да пасва навсякъде
С уникалния си дизайн, Facebook Portal идва в бял или черен цвят. Постави я вертикално или хоризонтално, прави log-in в акаунта си във Facebook или What's app и можеш да я използваш като рамка, за да се наслаждаваш на любимите си снимки, когато не си във видео обаждане!
 
 
Обади се на всички!
Провеждай видео разговори чрез What’s App, Zoom или Microsoft Teams. Камерата му открива лица и автоматично ги следва в стаята, като позволява всички да се поберат в кадъра! 
 
 
Направи разговорите забавни!
Стани героя в приказката или добави леки нотки към обажданията си! С AR Masks и фонове от Disney, Marvel и др. можеш да обогатиш обажданията със специални ефекти, музика и анимация. 
 
 
Твоята команда е заповед!
Имаш нужда от помощ? Просто я потърси от Alexa! Управлявай своя smart home с гласа си, търси информация за времето или новините от днес, или просто пусни любимия си playlist в Spotify! 

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >