Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Recorder VR-700 Bluetooth 64GB  

Turbo-X Recorder VR-700 Bluetooth 64GB

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4388720
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

RELIABLE RECORDING, FLAWLESS TAKES: лек и стилен, дигиталният стерео рекордер Turbo-X VR-700 Bluetooth® с вградена памет 64GB е идеален за професионалисти, които искат да си водят гласови бележки в движение.

Изработен от издръжлива цинкова сплав, включва двойни микрофони с висока чувствителност, способни да записват дори от разстояние 15 метра, както и IPS дисплей 1,33" (240 x 240 pixels) IPS екран, за да направиш настройки. Напълно зареден, предлага до 80 часа запис във формат WAV (отнася се за записи при честота на дискретизация 1536 Kbps), а вграденият високоговорител ти позволява да слушаш записите си, където и да се намираш.

Зареждането на батерията (1000mAh) се осъществява чрез вградения USB порт, а ако се свърже към компютър се разпознава като външен диск за съхранение на информация, улеснявайки прехвърлянето и изтриването на файлове.

Turbo-X Voice Recorder VR-700 BT 64GB
Bluetooth®
Интерфейс на свързване
Bluetooth®
Използвай слушалки или високоговорители Bluetooth® и ги свържи с Turbo-X VR-700, за да слушаш музика и записи (Music Mode). Свържи смартфона си с Turbo-X VR-700, за да отговаряш на телефонни обаждания, както и за да ги записваш (Phone Mode).
64GB Storage
Вградена памет
64GB
С вградена памет 64GB, можеш да записваш стотици непрекъснати часове материал. Можеш да избереш записът да се раздели автоматично на сегменти от 30 минути, 60 минути, 120 минути или да деактивираш тази функция.
Recording Distance
Обхват на звукозапис
10-15 метра
Turbo-X VR-700 Bluetooth® осъществява запис дори от разстояние 10-15 метра. Включени са следните среди за запис: "затворено пространство", "среща", "интервю", "обучение" и "станция", за да избереш подходящата.
 
 
За да записваш с часове…
Притесненията относно липсата на достатъчно време за запис за работни нужди, срещи, университетски лекции или интервюта за списания могат да бъдат забравени — завинаги. С вградена памет 64GB можеш да записваш до 80 непрекъснати часа (WAV) с едно зареждане.
 
 
Свързване с PC
Докато рекордерът е включен, можеш да го свържеш към компютър с помощта на USB кабел. След като главната страница се появи на рекордера, можеш да прехвърляш файлове или само да зареждаш. За да прехвърляш файлове, избери "Transfer Files" (прехвърляне на файлове) и след това натиснете за кратко бутона "Play" (възпроизвеждане), за да потвърдиш. Ако се появи зелена стрелка в долния десен ъгъл на екрана на компютъра, това означава, че Turbo-X VR-700 Bluetooth® е свързан успешно. Ако избереш "Charge Only" (само зареждане), при свързване към компютъра ще се извърши само зареждане без прехвърляне на файлове при свързването с PC.
 
 
Запис, базиран на реч
Turbo-X VR-700 Bluetooth® може автоматично да стартира и спира записа, когато се чуе говор (voice-activated recording). Ако активираш функцията за запис, базиран на реч, устройството автоматично ще разпознава околните звуци. Когато околните звуци надвишат определен праг (60~65dB), устройството автоматично ще започне да записва. Ако околните звуци са по-ниски от прага, записът автоматично ще бъде поставен на пауза. В случай че е важно да запишеш цялата реч в детайли, препоръчваме да не използваш тази функция.

  • Характеристики
  • Размер на дисплея 1.33 inches (3.38 cm)
  • Технология на дисплея OLED
  • Капацитет на батерията 1000 mAh
  • Автономия на батерията До 80 часа
  • Памет 64 GB
  • Микрофон Вграден
  • Поддържани звукови формати APE / FLAC / MP3
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • Operation Recording (VOR) Да
  • Тегло 79 g
  • Размери 9.3 x 3.2 x 1.2 cm
  • Други характеристики Поддръжка на файлове WAV
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >