Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Klipsch Speaker RP-4000F Black  

Klipsch Speaker RP-4000F Black

Reference Premiere RP-4000F колони с 2 високоговорителя от Klipsch, с висока чувствителност, технология Tractrix® и керамични woofers за невероятно мощен и чист звук!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1569.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3244903

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед!
Издигни забавлението на ново ниво, Klipsch Reference Premiere колони от серията RP-4000F са «констуирани» като Bass Reflex кабина с височина 86,7 и дълбочина 30,56 см.

Всяка колона включва два висящи керамични (Cerametallic™) woofers по 4,0”, които се отличават с висока устойчивост, но с ниско тегло, както и Tractrix Horn-Loaded tweeter един инч, изработен от титаний със система Linear Travel Suspension, които минимизират изкривяванията и осигуряват висококачествен звук. 

С подсилена конструкция от MDF и абаносово покритие, медни детайли, подвижна магнитна скара, алуминиеви скоби за по-ефективно усвояване на удара и устойчиво сатенено покритие, има вида, от който се нуждае всяка Reference Premiere колона на Klipsch!
Klipsch RP-4000F Premiere Reference
Klipsch RP-4000F Frequency
Честотен диапазон
37Hz - 25kHz
С честота на прекъсване (crossover) на 1500 Hz и честотен диапазон 37Hz - 25kHz, се наслаждаваш на цялостно звуково изживяване с всяка нота, независимо дали си обикновен или по-взискателен потребител.
Klipsch RP-4000F Ohms
Номинална устойчивост
8Ω (Combatible)
Номиналната устойчивост (импеданс) е представителна стойност на съпротивлението на високоговорителите. RP-4000F са посочени от Klipsch като колони с номинално съпротивление от 8Ω.
Klipsch RP-4000F Watt
Мощност (RMS/Peak)
75/300W
Тъй като музиката може да има ниски и интензивни пасажи във времето, Klipsch RP-4000F на Klipsch осигуряват мощност 75W (RMS), с моментална максимална мощност от 300W.
Klipsch RP-4000F dB
Чувствителност
95 dB @ 2.83V/1M
Чувствителността е нивото на звуково налягане, което говорителят постига в далечината 1 метър от туитъра и над остта на туитъра, когато се управлява с мощност 1W.
Klipsch RP-4000F Dimensions
Размери
86,7 x 18,85 x 30,56 cm
С височина 86,7 см, ширина 18,85 см и дълбочина 30,56 см, колоната на RP-4000F на Klipsch пренася филмите и музиката ти на друго ниво.
 
 
Ексклузивна технология Tractrix® Horn
Изключителната хибридна рогова технология 90x90º Tractrix® на Klipsch гарантира, че енергията с високи честоти на колоните е насочена към слушателя, ограничавайки изкуствения резонанс или филтрирането, произведено чрез косвено отражение на звука от повърхността на стените. Използвайки тази изключителна технология, тези високоговорители предлагат възможно най-добрата яснота, динамична и детайлна - както при възпроизвеждане на музикални песни, така и при възпроизвеждане на филми.
 
 
Анатомията на един…клаксон!
Колоните от серията Klipsch Reference Premiere разполагат със сгъстена силиконова повърхност, която се включва в 90x90º Tractrix®, намалявайки настройката на клаксона и осигурявайки по-плавно честотно движение. Проектирани на компютър за максимална точност, специалните Phase Plugs на Klipsch функционират като механичен филтър, за по-нататъшно обезопасяване на реакцията, като едновремено с това защитават tweeter от «инциденти»!
 
 
Нов, дишащ tweeter!
Съвременният, дишащ дизайн на tweeter-а намалява застоялите вълни от задната страна на диафрагмата, което води до плавен отговор на високите честоти. Изработенаот титаний, леката и негъвкава диафрагма надминава производителността на всеки друг материал - алуминий, полимер или метал. Същевременно, наградената от Klipsch технология Linear Travel Suspension използва движението на понтона на диафрагмата, намалявайки изкривяванията и предоставяйки реалистичен звук.
 
 
Керамични woofers!
Ексклузивните керамични (Cerametallic™) woofers на Klipsch са отличителен белег на високоговорителите RP-4000F, надграждащи не само звука, но и на естетиката на помещението. Изработени от изключително леки, негъвкави материали, които поддържат формата им, като същевременно осигуряват по-ниски честоти и по-голяма производителност!
 
 
Патентован дизайн
Керамичните (Cerametallic™) конуси, които срещаме при woofers на  Klipsch включват вградена медна гласова намотка с двойно покритие, за отлична проводимост. Reference Premiere woofers разчитат на една «кошница» от кована стомана (non-resonating), която от своя страна защитава е защитена от голям магнит за изключителна производителност и слаба деформация - в сравнение с horn-loaded tweeters на Klipsch.
 
 
Заден порт Tractrix® & Dual Terminals
Задния (rear-firing) порт Tractrix® на централните референтни говорители Klipsch подхожда напълно на Bass Reflex дизайна на кабината и woofers, създавайки перфектно отвеждане на въздуха с минимална деформациа или турбулентност, дори и при ниските честоти. Всяка колона от серията RP-4000F разполага с двойни терминали (dual input terminals) за дублиране или усилване, осигуряващи още по-добро качество на звука при custom деформации.

  • Характеристики
  • Честоти 37 Hz - 25 kHz
  • Чувствителност 95dB @ 2.83V / 1m
  • Мощност 75 Watt / 300 Watt
  • Frequency Response 1500 Hz
  • Subwoofer Dual 4 inches
  • Височина 86.7 cm
  • Ширина 18.85 cm
  • Дълбочина 30.56 cm
  • Тегло 13.1 kg
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >