Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Mavic 3 Cine Premium Combo  

dji Mavic 3 Cine Premium Combo

Be a pro! С DJI Mavic 3 Cine Premium с камера от Hasselblad за 20MP снимки и 5.1K видео, 28x zoom, Apple ProRes, APAS 5.0 и контролер DJI RC Pro!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
9499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3861635

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Seeing is believing: Улови невероятни моменти с легендарната камера от Hasselblad и се наслади на безпроблемен полет с многопосочно откриване на препятствия. Всяко подобрение на Mavic 3 е нов, по-висок стандарт за въздушната фотография!

Новата глава на една стара легенда, Hasselblad проектира и изработва камерите на Mavic 3. L2D-20c може да прави снимки 20MP, има регулируема бленда f/2.8-f/11, динамичен диапазон 12.8 Stops и фокусно разстояние 24mm. Разполага с Vision Detection Auto Focus, естествено предаване на цвета, динамичен контраст в сенките, за да създаваш мечтани сцени.

С Mavic 3 Cine можеш да снимаш видеа с максимална резолюция 5.1K или 4K/120FPS за изразителен slow motion. Улови до 1 милиард цвята с 10-битовия цветен профил D-Log! Използвай Apple ProRes 422 HQ с максимален поток от данни 3772Mbps. 1TB SSD позволява съхранението на файлове. Прехвърляй бързо файлове с кабела 10Gbps, за да бъдеш пак в небесата.

Вторият телеобектив с 28x хибриден zoom и бленда f/4.4 може да записва сцени от разстояние, така че да не смущаваш обекта, който снимаш, за по-реалистични изображения.

Никога не е било по-лесно да летиш с Mavic 3! Със сензори за препятствия на 360ο и мощен AI, може да се управлява дори в сложни среди. Ако Mavic 3 изгуби сигнал или няма достатъчно батерия, се връща безопасно при собственика си. В идеални условия, може да лети до 45 минути и да предава картина live 1080p/60fps!

Със Cine Premium Combo имаш всичко необходимо с едно движение! Страхотен DJI RC PRO controller с вграден дисплей, 6x витла, 3x Mavic Intelligent батерии, калъф и чанта за носене, 3 ND filters, DJI Mavic 3 Battery Charging Hub и кабел за бърз трансфер на данни 10Gbps!

DJI Mavic 3 Cine Premium Combo
DJI Mavic 3
Резолюция на камерата
5.1K/20MP

С резолюция на видео 5.1K @30 (H.264, H.265) и FOV 84° снимаш въздушни кадри с невероятно качество, като успоредно с това правиш снимки 20MP в JPEG/DNG (RAW).

DJI Mavic 3
Gimbal
3-axis

Камерата на дрона се разполага на 3-осова база, за по-голяма стабилност и точност, позволявайки движение Tilt от -135° до 100°, Roll от -45° до 45° и Pan от -27° до 27°.

DJI Mavic 3
Live Streaming
Live View FHD

С интерфейс на свързване 2.4/5.8 GHz Auto-Switching се наслаждаваш на Live View с изключително качество на изображение и резолюция до 1080p60.

DJI Mavic 3
Обхват
До 30 километра

Обхватът при заснемане и гледане на видео достига 15 километра (FCC). Може да достигне 30 километра без live video. 

DJI Mavic 3
Контролер
Контрол на дрон и камера

Обновеният контролер има място за твоя смартфон (Lightning, microUSB, USB-C) в горната част, както и голяма автономия до 6 часа или 4, ако зареждаш мобилния си телефон чрез него, за да контролираш напълно дрона и функциите на камерата.

 
 
Две камери, безкрайни възможности

Hasselblad, емблематичният шведски гигант във фотографията, създава L2D-20c специално за Mavic 3 с професионален сензор 4/3 CMOS. Можеш да правиш снимки до 20MP, като разполага с регулируема бленда f/2.8-f/11 и фокусно разстояние 24mm. Снимай видео 5.1K или 4K/120fps с цветен профил 10-bit D-Log. Благодарение на телеобектива с 28x хибриден zoom, F/4.4, можеш да снимаш от разстояние, без да смущаваш обекта, приближавайки го.

 
 
Резултати, които говорят сами за себе си

Hasselblad разработва не само хардуера, но и софтуера на камерата! С технологията Vision Detection Auto Focus обектът ти винаги е кадриран правилно. Създай мечтани сцени с Hasselblad Natural Color Solution. Дългогодишният опит във фотографията се вижда в живите цветове, динамичните сенки и чистите кадри, които се появяват с всяко щракване!

 
 
Впечатляващи видеа

Mavic 3 не само може да снима видео с висока резолюция и честота на кадрите, но и да улови 1 милиард цвята с 10-битовия цветен профил D-Log. Виж всички цветови нюанси на небето и още повече детайли от земята, които ще те улеснят в обработката, давайки ти повече опции. Снимай 5.1K или 4K/120fps с компресия H.264 или H.265 и създай спиращо дъха видео!

 
 
Наслади се на полета

С APAS 5.0 и голяма гама от функции за сигурност, полетите с Mavic 3 са по-приятни от всякога! Със сензори от всички страни на дрона, заедно с мощния AI, може да засече в реално време евентуални препятствия и да проектира погледа така, че да ги избегне. Може да се завърне при собственика си, ако се изгуби сигналът или в случай че батерията се изтощи. Така можеш да правиш видеа и снимки дори в трудна среда, като например гора.

 
 
Ο3+ и имаш картина!

С новата система O3+ имаш пълен контрол на полетите! С 46 минути удължено време за полет, наслади се на live video от Mavic 3 при 1080p/60fps на разстояние до 15 километра. С технологията positioning винаги ще знаеш позицията на дрона си, дори ако се отдалечи достатъчно и вече нямаш видео.

DJI Mavic 3
 
WiFi 6 Quick Transfer

Прехвърляй бързо файлове от вътрешната памет на дрона или SD картата на смартфона или компютъра си, който поддържа WiFi 6. След няколко секунди си готов за нов полет!

DJI Mavic 3
 
Active Track 5.0

Задръж видео обекта в центъра на кадъра и остави дрона да го следва. С ActiveTrack 5.0 записваш екстремни спортове с качество на екшън филм!

DJI Mavic 3
 
Премиум периферия!

DJI разполага с голяма гама премиум периферия като контролера DJO RC Pro, филтри ND за камерата, мобилни зарядни устройства и чанти! Можеш винаги да откриеш това, което търсиш. 

  • Характеристики
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 5.1K: 5120x2700 pixels
  • Обхват До 15 km
  • Издържа до 46 min
  • ISO 100 - 6400
  • Максимална скорост 8 m/s (при издигане)/ 6 m/s (при спускане)
  • Резолюция на снимка 20 megapixels
  • GPS Да
  • Сензор 4/3" CMOS
  • Скорост на затвора 8 -1/8000 sec
  • Тегло 335 g
  • Допълнителни характеристики Follow Me/Gesture Mode/Active Track/FPV Goggles Compatible/Return to Home/Waypoints/Auto Take Off
  • Други характеристики Безжичен контролер
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >