Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Електрически скутер-тротинетка ESC608
ProductPhoto_1942603

Blaupunkt Електрически скутер-тротинетка ESC608  

Blaupunkt Електрически скутер-тротинетка ESC608

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
949.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3448010

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С електрическия скутер на Blaupunkt - ESC608 - ще се наслаждаваш на всяко пътуване! Качествените материали се комбинират със здравия му дизайн, което осигурява голяма устойчивост във времето и ежедневната употреба.

Иновативните технологии, които се използват от Blaupunkt ще ти позволят се движиш безопасно и на големи разстояния. Разполага с функция Cruise Control, 8,5-инчови колела и E-ABS за максимална сигурност.

Идеален избор за пътуване до и от училище, работа или уроци. Не се съмнявай, че ще се насладиш на всяка секунда, в която си с него!

Blaupunkt ECS608 Ηλεκτρικό Πατίνι
 
 
Изминава 20 километра с едно зареждане
С вградената батерия 36V (6Ah), Blaupunkt ESC608 ти позволява да изминеш 20 километра само с едно зареждане. Това обаче зависи от натоварването на скутера по време на пътуването (максимално тегло 120 килограма), както и от повърхността, върху която се използва скутера. Зарядът на батерията и скоростта се показват на LCD дисплея в центъра на кормилото.
 
 
Вълшебно килимче!
Пневматичните (tubeless) колела 8,5" гарантират високо ниво на комфорт върху гладки и не само повърхности, тъй като благодарение на обирането на вибрациите, скутерът може да се движи удобно по равни и неравни пътища, както и по бордюри. Дава усещането, че се намираш върху вълшебно килимче, така че да се наслаждаваш максимално на пътуването!
 
 
Лесно управление с Cruise Control
Електрическият скутер ESC608 има Cruise Control, който се активира автоматично, когато се поддържа постоянна скорост за 6 секунди или повече. За да го изключиш, просто натисни спирачния лост или бутона за газта.
 
 
Високи нива на сигурност
Електрическият скутер ESC608 разполага със задна дискова спирачка и E-ABS, която осигурява надеждност при аварийни ситуации, тъй като значително намалява спирачния път. Освен това, веднага след като започнеш да спираш, задното LED осветление започва да мига за допълнителна безопасност!
 
 
Безопасността на първо място!
Електрическите тротинетки (e-scooters) са идеално предложение за лесно и икономично придвижване, но въпреки фабрично ограничената скорост, не трябва да се възприемат като "играчки". Използващите ги трябва да носят каска, да не са под влияние на алкохол или други субстанции и да са запознати с правилата за движение по пътищата, така че да се движат безопасно сред останалите превозни средства.

  • Характеристики
  • Тегло 120 кг
  • Мощност 250 W
  • Максимална скорост 25 км/ч
  • Време за зареждане 2 часа
  • Тип батерия 36 V/6.0 Ah
  • Автономия 20 км
  • Други характеристики E-ABS / Cruse Control
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >