Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Dualtron Electric Scooter Dolphin  

Dualtron Electric Scooter Dolphin

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1179.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4575660

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед!

Революционен дизайн, изключителна мобилност: електрическият скутер Dolphin на Dualtron е олицетворение на иновациите в областта на градската мобилност.

Проектиран да предоставя изключителна производителност, Dualtron Dolphin предефинира стандартите на градското шофиране. Гъвкав и практичен, привлича с ниското си тегло (19,5 kg), без да прави компромис с производителността.

Дуалтрон делфин
 
 
Перфектна свързаност
Остани свързан и защитен с Dolphin. Отключи го без усилие с NFC карта или смартфон и следи скоростта, километрите и нивото на батерията на яркия LED дисплей. Персонализирай маршрута си с три режима на шофиране и направи настройките директно от телефона си чрез Bluetooth®.
 
 
Stay informed. Stay connected. Stay riding.
Забрави ключовете: Интелигентният дисплей Ey1 на Dolphin ти позволява да го отключваш чрез NFC, а свързването с приложението ти дава пълен контрол. В допълнение, дисплеят и окабеляването са сертифицирани по IPX5 и са водоустойчиви, така че можеш да караш безпроблемно дори при дъжд. Можеш също да получиш достъп до основни функции като мигачи, спирачки и фарове.
 
 
Комфорт и изключителна стабилност
Благодарение на своя tubeless дизайн, практически елиминира риска от пробиване, което ти позволява да се движиш уверено по различни градски настилки без страх. Задната гума с нова технология и непропусклива обвивка осигурява идеален комфорт. Отлична стабилност с нисък под, тъй като шасито 6,5cm на Dolphin понижава центъра на тежестта, като по този начин осигурява отлична стабилност.
 
 
Двойно окачване
Независимо дали преминаваш по неравни градски улици или изследваш по-предизвикателни маршрути, окачването на Dualtron Dolphin осигурява приятно и безопасно преживяване при каране.
 
 
Нови типове гуми
Dualtron Dolphin е оборудван с два различни типа гуми, за да се сведе до минимум рискът от спукване. Задната гума е от твърд каучук с въздух и не може да се пробие, а предната е безкамерна (tubeless). Тази комбинация ти позволява да се движиш със скутера си, без да се притесняваш за спукани гуми.
 
 
Отлично представяне, изключително лек
Dualtron Dolphin тежи 19,5 kg, което го прави лесен за транспортиране и съхранение. Освен това, здравото му шаси поддържа потребители до 120 kg, така че всеки може да се присъедини към забавлението.

  • Характеристики
  • Колела Предна 9" (22.9 cm), Задна 8.5" (21.59 cm)
  • Мощност (Watts) 450 W
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Максимално тегло 120 kg
  • Капацитет на батерията 12000 mAh
  • Автономия на батерията 30 km
  • Други характеристики E-ABS
  • Време за зареждане 10+ часа (класическо зареждане)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >