Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Електрически скутер-тротинетка Go 85S Grey
ProductPhoto_1942603

Egoboo Електрически скутер-тротинетка Go 85S Grey  

Egoboo Електрически скутер-тротинетка Go 85S Grey

С двигател 300W, максимална скорост 25 km/h и автономия до 30km с едно зареждане, гуми 8,5", система E-Brake и задна дискова спирачка, eScooter EGOBOO GO 85S подобрява придвижването ти!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
879.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4027760

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Въплъщение на впечатляващ дизайн и висока производителност, динамичен и стилен, eScooter EGOBOO GO 85S ще се превърне в идеален твой "спътник" при ежедневните разходки.

С усъвършенствани характеристики и двигател 300W (Max. 600W), гуми Honeycomb 8,5" и голяма автономия, дигитален дисплей с 3 Power Modes на кормилото, предно окачване, максимално тегло на потребителя 120 kg, система E-Brake и задна дискова спирачка, възможност за изкачване на наклон до 15° и ограничител на скоростта, така че да не превишаваш ограниченията, предоставя максимална скорост 25 km/h и пробег до 30 километра.

Egoboo Ε-Scooter Go 85S Grey
 
 
Ready to GO
Здравите гуми Honeycomb с диаметър 8,5", мощният двигател 300W и системата E-Brake на EGOBOO GO 85S предоставят комфорт и надеждност по време на използването на скутера. Устойчивият метален корпус и внимателното заваряване на отделните части предлага отличен естетичен и функционален резултат, по всяко време на деня!
 
 
С теб във всеки един момент!
Основна характеристика на превозното средство е гъвкавият дизайн. За сгъването на EGOBOO GO 85S, което се осъществява с натискането на един бутон, са необходими няколко секунди, а кормилото му се превръща в удобна дръжка. С ниско тегло, благодарение на корпуса си от специална сплав, той е лесен за носене навсякъде!
 
 
Безопасността на първо място!
Електрическите тротинетки (e-scooters) са идеално предложение за лесно и икономично придвижване, но въпреки фабрично ограничената скорост, не трябва да се възприемат като "играчки". Използващите ги трябва да носят каска, да не са под влияние на алкохол или други субстанции и да са запознати с правилата за движение по пътищата, така че да се движат безопасно сред останалите превозни средства.

  • Характеристики
  • Колела 8.5" (21.59 cm)
  • Максимално тегло 120 kg
  • Автономия на батерията 30 km
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Мощност (Watts) 300 W
  • Цвят Сив
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >