Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
KickScooter F40I Електрически скутер-тротинетка
ProductPhoto_1942603

Segway KickScooter F40I Електрически скутер-тротинетка  

Segway KickScooter F40I Електрически скутер-тротинетка

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1029.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4195299

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Powered by Segway: Ninebot KickScooter F40I е проектиран не само да направи придвижването ти приятно: неговата изключителна и здрава конструкция ще те отведе до работното ти място, класната стая, приятелите или просто... вкъщи в пълна безопасност.

Благодарение на голямата му автономия (до 40 километра) и максималната скорост от 25km/h, KickScooter F40I ти позволява да изследваш всичко около теб, базирайки се на най-добрите функции, за които можеш да се сетиш, включени в Ninebot!

Segway Kick Scooter F40I
Max Speed
 
Максимална скорост - 25 км/час
 
40km Range
 
Пробег до 40 километра
 
LED Lights
 
Включва LED светлини (2,1W) отпред, отзад и за спирачките
 
Tubeless Gel Tires
 
Пневматични гуми 10" с желеобразен слой
 
2x Brakes
 
Електронна спирачка (предна) + дискова спирачка (задна)
 
Easy Climbing
 
Лесно изкачване по път с наклон 20%
 
E-Mark Reflectors
 
Предни, странични и задни рефлектори E-MARK
 
Easy Charging
 
Лесно зареждане (за около 6,5 часа)
 
 
 
Безгрижно пътуване!
С подобрена интелигентна батерия (367Wh) и едно зареждане до 6,5 часа, Ninebot KickScooter е специално проектиран за по-дълго изживяване. Автономията на батерията достига до около 40 километра и ти позволява да управляваш скутера внимателно! 
 
 
Максимална скорост 25 km/h
Мощният и безшумен мотор 350W ти осигурява динамично шофиране, перфектно адаптирано към ежедневното ти придвижване. Развива максимална скорост от 25km/h и може да изкачва хълмове с наклон до 20%. По този начин можеш да се насладиш на околната среда без допълнително шумово замърсяване, благодарение на екологичния електромотор.
 
 
Компактен дизайн от въглеродна стомана
Сгъни F40I с две движения, след което прибери скутера или го вземи със себе си, където и да отидеш. KickScooter F40I е предназначен за интензивна употреба в града и извън него. Има триъгълна конструкция от въглеродна стомана, което го прави здрав и стабилен електрически скутер. Здравата рамка може да поддържа максимален полезен товар от 120 kg.
 
 
Иновативна спирачна система
Иновативната регенеративна спирачна система превръща KickScooter Ninebot в превозно средство, задвижвано от електрическа - рециклирана - енергия. Колелата могат да преобразуват енергията по време на спиране в мощност и да я съхраняват във вградената литиева батерия. Благодарение на 2-те независими спирачки, електронната предна спирачка и задната дискова спирачка, KickScooter осигурява по-безопасно и по-бързо спиране!
 
 
Безопасността на първо място!
Електрическите тротинетки (e-scooters) са идеално предложение за лесно и икономично придвижване, но въпреки фабрично ограничената скорост, не трябва да се възприемат като "играчки". Използващите ги трябва да носят каска, да не са под влияние на алкохол или други субстанции и да са запознати с правилата за движение по пътищата, така че да се движат безопасно сред останалите превозни средства.
E-MARK + LED
 
Рефлектори E-MARK и преден LED фар 2,1W
Модернизираният преден LED фар с висока яркост (2,1 W) е проектирана да осветява пътя пред теб и да увеличава видимостта, без да дезориентира другите около теб. В допълнение, KickScooter F40I е оборудван със сертифицирани E-MARK предни, задни и странични рефлектори.
 Full LED Display
 
Дисплей Full LED с Bluetooth®
Оборудван е с цветен LED дисплей, който ти показва в реално време цялата необходима информация, като скорост, ниво на батерията, режим на шофиране и други. Можеш също да проверяваш цялата тази информация на смартфона си чрез приложението Segway-Ninebot благодарение на Bluetooth интерфейса на свързване.
Smart BMS
 
Интелигентна система за управление на батерията
Системата за възстановяване на енергия трансформира кинетичната енергия в електрическа. Енергията изобщо не се губи и се рециклира по време на спиране. Системата за управление на батерията (BMS) следи отблизо работата на батерията.

  • Характеристики
  • Колела 10" (25.4 cm)
  • Мощност (Watts) 350 W
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Автономия на батерията 40 km
  • Максимално тегло 120 kg
  • Капацитет на батерията 10200 mAh
  • Цвят Черен / Сив
  • Тегло 17.8 kg
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >