Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Електрически скутер-тротинетка Pro II
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Електрически скутер-тротинетка Pro II  

Turbo-X Електрически скутер-тротинетка Pro II

С максимална скорост 25 km/h и автономия 25 km с едно зареждане, гуми Honeycomb, Cruise Control, система KERS & eABS, сгъваемият Turbo-X E-Scooter Pro II е идеално средство за придвижване в града!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
549.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3534111

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Лек, с впечатляващи характеристики и гуми Honeycomb 8,5", Turbo-X E-Scooter Pro II е интелигентно средство за придвижване в ежедневието ти!

С двигател 350W, допустима тегло на потребителя до 120 kg, специална антиблокираща спирачна система eABS, възможност за движение при максимален наклон 15°и ограничаване на скоростта, така че да не надвишаваш ограниченията, предоставя максимална скорост 25 km/h и автономия до 25 km - използвайки системата за възстановяване на енергия KERS.

Изключително практичният сгъваем дизайн и ниското тегло (14 kg), ти позволяват да го пренасяш с лекота.
Turbo X pro 2 at glance
 
 
Гуми от бъдещето!
Turbo-X E-Scooter Pro II разполага с гуми Honeycomb, които осигуряват по-ефективно поемане на вибрациите (в сравнение с конвенционалните гуми), за да се справят с ежедневните предизвика, независимо от качеството на настилката!
 
 
Сгъва се лесно и бързо!
Основна характеристика на едно превозно средство е гъвкавият му дизайн. За сгъването на Turbo-X E-Scooter Pro II, което се осъществява с натискането на един бутон, са необходими няколко секунди, а кормилото му се превръща в практична дръжка. С тегло само 14 килограма, благодарение на специалния корпус от алуминиева сплав, може да се пренася лесно навсякъде!
 
 
Движи се спокойно по всяко време на денонощието!
С колела с диаметър 8,5", ярки светлини отпред (кормило), но и в задната част на превозното средство (задна броня), антиблокираща спирачна система eABS за по-голяма сигурност, задна дискова спирачка и окачване, Turbo-X E-Scooter Pro II се отличава с качествена конструкция. Устойчивият алуминий осигурява отличен естетически и функционален резултат.
 
 
Интелигентно управление на енергията!
За да увеличи автономията на батерията, Turbo-X E-Scooter Pro II включва система за възстановяване на кинетична енергия KERS, която преобразува кинетичната енергия в електрическа и я съхранява по време на ускорението. В комбинация с ограничителя на скоростта, автономията достига 25 километра, осигурявайки повече маршрути с едно зареждане.
 
 
Безопасността на първо място!
Електрическите тротинетки (e-scooters) са идеално предложение за лесно и икономично придвижване, но въпреки фабрично ограничената скорост, не трябва да се възприемат като "играчки". Използващите ги трябва да носят каска, да не са под влияние на алкохол или други субстанции и да са запознати с правилата за движение по пътищата, така че да се движат безопасно сред останалите превозни средства.

  • Характеристики
  • Колела 8.5" (21.59 cm)
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Мощност (Watts) 350 W
  • Автономия на батерията 25 km
  • Максимално тегло 120 kg
  • Време за зареждане 2-3 часа
  • Възраст 18+
  • Цвят Черен
  • Други характеристики ECO Mode/ E-ABS/ Cruse Control
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >