Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Електрически скутер-тротинетка Ride 100MAX
ProductPhoto_1942603

Urban Glide Електрически скутер-тротинетка Ride 100MAX  

Urban Glide Електрически скутер-тротинетка Ride 100MAX

Гъвкав, стилен и сгъваем електрически скутер/тротинетка, с колела 10", двигател 350W, 3 скоростни режима, LCD дисплей и максимална скорост 25 km/h!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
939.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4061705

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Електрическият скутер Ride 100 MAX на Urbanglide съчетава мощност, автономия и гъвкавост благодарение на новата 10 Ah батерия!

Практичен и сгъваем, електрическият скутер UrbanGlide Ride 100 MAX е идеален за ежедневно придвижване в града (напр. до училище, работа или за пазаруване).

Разполага с мотор 350W, три скорости, твърди 10-инчови колела с рефлектори и максимална скорост до 25km/h, за да стигнеш бързо до желаната дестинация. Автономията на батерията достига 35 километра. Алуминиевата и лека рамка в комбинация със задната дискова спирачка и двойното окачване се грижат за комфорта и безопасността ти, докато LCD дисплеят предоставя най-важната информация (напр. живот на батерията, скорост и др.).

След като пристигнеш на желаната дестинация, трябва да направиш само едно движение, за да го сгънеш и пренесеш лесно (в автобуса, влака, офиса или колата и т.н.), тъй като теглото му не надвишава 15 килограма. Ако търсиш алтернативен, екологичен начин за придвижване, UrbanGlide Ride 100 MAX е идеалното решение.

 
 
Комфорт и скорост!
Електромоторът 350W осигурява отлично ускорение, а максималната скорост достига 25 km/h. Издържа тегло до 100 килограма и се движи безпроблемно по пътища с наклон от 18°. 10-инчовите колела, двойното окачване (предно и задно), задната дискова спирачка и светлините, предни и задни заедно със светлоотразителните ленти осигуряват комфорт и безопасност по всички пътища.
 
 
Безопасност
Предната светлина и задната светлина, която е свързана със спирачката (задна дискова спирачка, механична предна), както и задното окачване в комбинация с дизайна на колелата (10") правят електрическия скутер идеален за пътуване по всяко време на деня и по всички пътища.
 
 
LCD дисплей
LCD дисплеят предоставя полезна информация, за да улесни придвижването ти, като например за скоростта или заряда на батерията.
 
 
Голяма автономия на батерията
Батерията 36V/ 7500mAh осигурява на електрическия скутер на UrbanGlide автономия от 30 километра, така че да изследваш всяко ъгълче на града. За зареждането ѝ са необходими не повече от 5 часа.
 
 
Сгъва се и се съхранява лесно
Благодарение на механизма за сгъване, можеш да сгънещ електрическия скутер за няколко секунди, за да го прибереш лесно в колата, у дома или в офиса. Тежи само 15 килограма и е изключително лесен за транспортиране.

  • Характеристики
  • Мощност (Watts) 350 W
  • Колела 10" (25.4 cm)
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Автономия на батерията 30 km
  • Възраст 16+
  • Максимално тегло 120 kg
  • Тип батерия 36V, 7500mAh
  • Време за зареждане 5 часа
  • Цвят Черен
  • Други характеристики Предно окачване
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >