Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Aquapix W2024 Splash Pink  

Aquapix W2024 Splash Pink

Цифров фотоапарат за подводно снимане (3m) със сензор CMOS за резолюция до 16MP, 2,4-инчов цветен дисплей, цифров zoom (8x), светкавица и възможност за заснемане на видео с 720p HD качество!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3976246

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Let water be your element: наслади се на света с водоустойчивия апарат Aquapix W2024 Splash и започни приключението си!

Устойчив на дълбочина до 3 метра, предоставя снимки с максимална резолюция 16MP, както и възможност за запис на видео с резолюция 720p (HD). С 8x цифров zoom и антивибрационна (anti-shake) функция, приближава всеки обект с изключителна яснота. Цветният дисплей 2,4" и режимът за разпознаване на лице гарантират перфектни кадри, във водата и извън нея.

Лек, с вградена светкавица, захранване чрез батерии AAA (2x, не са включени) за по-голяма гъвкавост, оптика с бленда F/2.8, Self Timer за hands-free снимане, Auto Power Off и слот за карта microSD (продава се отделно), ще се превърне в идеалния спътник за ваканциите ти - и не само!

 Aquapix W2024 Pink
16MP CMOS
Резолюция
16MP (max.)
Със сензор CMOS (5MP) и максимална резолюция 16MP (с interpolation), имаш изключително висока чувствителност, по-добро качество на изображение с по-малко шум, както и видео с висока резолюция с естествено усещане.
8x Zoom
Цифров zoom
8x
С 8x цифров zoom можеш да снимаш както широкоъгълни сцени, така и далечни обекти с увеличение, създавайки снимки, съответстващи на твоите намерения.
HD 720p Video
Резолюция на видео
HD 720p
Снимай видеа с резолюция High Definition (1280 x 720 pixels) и им се наслади по-късно с несравнима детайлност на големия екран на телевизора си.
CMOS
Технология на сензора
CMOS
Със сензора CMOS, преобразуването на светлинния аналогов сигнал в цифров става по такъв начин, че всеки пиксел се третира отделно.
3m Waterproof
Водоустойчивост
До 3 метра дълбочина
Aquapix W2024 Splash е водоустойчив до 3 метра дълбочина, без използването на калъф, така че можеш да се насладиш на различни водни преживявания.
 
 
Създаден за приключение!
От дните на плажа до приключенията в града. От водолазни турове до ски и разходки с джип в пустинята, фотоапаратът Aquapix W2024 Splash е създаден за приключения. Наслади се на истинска лекота на снимане - в условия, в които конвенционалните фотоапарати просто не могат да издържат - и прави подводни кадри на дълбочина до 3 метра!
 
 
Гарантиран резултат
Сензорът CMOS и цифровият zoom 8x правят красиви снимки и видеа. От близки планове на лицето до отдалечено действие, предоставят изображения с резолюция до 16MP и видео HD 720p за изключителна гъвкавост. Автоматичният селектор на сцена те освобождава от оптимизирането на настройките, за да можеш да се съсредоточиш върху кадрирането на страхотни снимки.

  • Характеристики
  • Тип Sport
  • Megapixels 5.0 megapixels
  • Резолюция на видео HD 720p
  • Водоустойчивост 3 m
  • Цифров Zoom 8x
  • Съвместима карта памет microSD
  • Апертура f / 2.8 - 6.8
  • ISO 100 - 400
  • Стабилизатор на картината Да
  • Диагонал на дисплея 2.4 inches (6.1 cm)
  • Тегло 97 g
  • Размери 9.2 x 6.4 x 2.9 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >