Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Instant Camera Zoemini S2 Pearl White
ProductPhoto_1942603

Canon Instant Camera Zoemini S2 Pearl White  

Canon Instant Camera Zoemini S2 Pearl White

Възползвай се от силата, която имаш в ръцете си, с 2-в-1 Zoemini S2 на Canon, който е едновременно фотоапарат и мини фотопринтер!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
309.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3890090

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Малки моменти, големи истории: Canon Zoemini S2 е устройство за мигновени снимки и печат, което съчетава иновативни вградени възможности за редактиране и печат на снимки в движение с опции за забавна фотография, което го прави перфектен 2 в 1 фотоапарат за моментални снимки и печат.

Canon Zoemini S2 ти дава възможност да си правиш селфита с огледалото и ринг лампата и да провериш позата си чрез изглед в реално време в приложението Canon Mini Print. С капацитет на батерията до 25 снимки и слот за Micro SD карта, в случай че ти свърши хартията, можеш лесно да запечатваш спомени в движение.

Лек и компактен, за да го носиш лесно всеки ден със себе си!

Instant Camera Zoemini S2 Pearl White
 
 
Страхотна комбинация
Снимай и отпечатвай от едно устройство. С 8 MP камера, технологията Zink™ и възможността за запазване на снимки на Micro SD карта за по-късно, Zoemini S2 е идеалният партньор за подобряване на фотосесиите.
 
 
Идеален джобен размер
Елегантен и тънък, Canon Zoemini S2 се предлага в различни цветове, за да избереш този, който подхожда на личния ти стил. Перфектен преносим аксесоар!
 
 
Безупречни снимки
Създавай страхотни снимки с огледало и ринг лампа и добави творчески усет с бутоните за ефекти и рамки – просто задай любимите си настройки чрез приложението Canon Mini Print.
 
 
Интелигентно снимане

Използвай Bluetooth и приложението Canon Mini Print за печат от твоя смартфон, провери изгледа на живо и добави страхотно ниво на персонализиране, включително сложни колажи.

 
 
Залепване и стилизиране
Оборудвай се с до 10 листа фотографска хартия с лепящ гръб Zink™ и отпечатай, отлепи и залепи любимите си снимки върху вещите си – от телефона до хладилника.
 
 
#FreeYourStory
Бъди смел. Бъди изразителен. Бъди оригинален. Покажи живота си през обектива си. Независимо дали чрез снимка, печат, или видео, покажи твоята уникална перспектива за света, заснета от теб.

  • Характеристики
  • Цвят Pearl White
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >