Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Fujifilm Instax Mini 300 Black  

Fujifilm Instax Mini 300 Black

Увековечи и разпечатай любимите си моменти с новата Instax Wide 300 камера с вградена светкавица, дисплей LCD & минимално фокусно разстояние 40 сантиметра!

Гаранция - 1 година

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2639491

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Fujifilm Instax Wide 300 е компактен фотоапарат за моментни снимки, който работи с филми с размер 86 x 108 см, двойно по-големи от онези, които използват серията Fujifilm Ιnstax Μini. С 95mm обектив с минимално разстояние на фокусиране 90 см, който ще помогне на специалния адаптер да намали разстоянието до 40 сантиметра. Разполага със светкавица с обхват до 3 метра, дисплей LCD и слот за трипод и е готов да те последва във всички твои приключения! Работи с 4 батерии от типа ΑΑ, за да бъдеш винаги готов!

Instax-Mini-300
Апертура
f/14

Fujifilm Instax Wide 300 разполага с 95mm обектив с апертура f/14 за ярки кадри и впечатляващо ясни close-ups.

Затвор
Електронен 

С електронно регулируем затвор (1/64 - 1/200 sec) ще имаш впечатляващи резултати, дори и когато обектът се движи.

ISO 
800

С фоточувствителност (ISO) 800 можеш да правиш ярки снимки дори и в условия на слаба светлина.

 

1, 2, 3… и снимката е готова!

Благодарение на лесното му управление, необходими са само три стъпки, за да се насладиш на мига на забавни снимки с твоите приятели. Натисни бутона, който се намира до обектива, за да включиш камерата. След това настрой яркостта според изискванията на кадъра, направи снимката и тя ще се появи в горната част на фотоапарата на мига!

 

Сподели своите изживявания!

С два пъти по-голяма повърхност от стандартните Instax фотоапарати, ергономичен дизайн, подобрени бутони за контрол на светкавицата и яркостта, както и дисплей, който те информира за броя снимки, няма да можеш да спреш да кликваш и да разпечатваш снимки по време на екскурзия, разходка, вечерните излизания с компанията!

 

Навсякъде заедно с теб!

Независимо дали си у дома, на плажа или в парка, Instax Mini 300 ще го разбере и в зависимост от осветеността на мястото, сензорът ще ти предложи подходяшата сцена (облачно време, затворено помещение, тъмнина, слънце и т.н.). Достатъчно е да я избереш ръчно и след това да се съсредоточиш в кадрирането на впечатляващите снимки!  

 
Стабилни кадри 

Към добавените характеристики на камерата се включва и слот за трипод, за да правиш най-невероятните и стабилни кадри под всеки ъгъл.

 
Променяемо фокусно разстояние

Избери твоя обект и го фокусирай без притеснение, тъй като благодарение на двете възможности за настройка на фокусната дължина (90cm - 3m и 3m - ∞) ще ти помогне да фокусираш веднага.

 
Удобен във всяко отношение

Ергономични бутони, оптичен визьор (viewfinder) с увеличение 0.37x и точка на фокусиране, както и предварително избрани програми за заснемане на фотоапарата, ще ти помогнат да заснемаш снимки с високо качество.

  • Характеристики
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >