Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sharkoon Mousepad Skiller SGP30 XXL Stea  

Sharkoon Mousepad Skiller SGP30 XXL Stea

Mousepad с размери 900 x 400 x 2.5 mm, противоплъзгаща основа, релефна повърхност и обшивка по краищата. Идеален за всички типове сензори!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3785548
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Идеален за gaming, mousepad на Sharkoon, Skiller SGP30 Gaming Mouse Mat разполага с размери 900 x 400 x 2,5 mm и е оптимизиран да осигури перфектно приплъзване за всички типове сензори за мишка.

С големите си размери, може да покрие значителна част от повърхността на бюрото ти с един красив мотив, който ще придаде впечатляващ вид на твоя gaming setup. Този mousepad има достатъчно място, така че освен клавиатурата и мишката, да можеш да поставиш и друга периферия или други устройства.

Благодарение на гумираната основа, която не се плъзга, остава стабилно на мястото си, което е идеално за бързи и резки движения в игри като шутъри от първо лице (FPS). Ако търсиш mousepad с отличителен дизайн и големи размери за бюрото си, Skiller SGP30 Gaming Mousepad на Sharkoon е чудесен избор.

Sharkoon Skiller SGP30 Gaming Mouse Mat
 
 
Перфектен за gaming
Релефната повърхност е проектирана, за да предоставя минимално съпротивление и оптимални свойства на приплъзване, така че да може да се използва с всеки тип мишка. Благодарение на подсилените шевове по периметъра, няма да се повреди лесно дори след много часове игра.
 
 
Противоплъзгаща основа
Благодарение на гумираната основа с висока устойчивост, mousepad остава стабилно на мястото си дори при много бързи движения, когато играеш игри.
 
 
Лесно почистване
Mousepad може да се навие, за да не заема място, в случай че искаш да го съхраняваш. Също така разполага с повърхност с хидрофобно покритие, така че почистването му е лесна задача (напр. поставяйки го под течаща вода).

  • Характеристики
  • Тип Mousepad
  • Размери 90 x 40 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >