Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Steel Series Mousepad QcK Edge Medium  

Steel Series Mousepad QcK Edge Medium

С оптимизирана текстилна повърхност (среден размер), издръжливи шевове и противоплъзгаща основа, идеалният "партньор" за твоята gaming мишка!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4033159
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

SteelSeries е известна с качествените и оптимизирани за gaming продукти, които проектира, а текстилният gaming mouse pad QcK Edge не е изключение!

Разполага с текстилна повърхност с плътна тъкан от микровлакна (micro-woven) за бързо и гладко движение, поддържайки всички видове сензори на мишки (оптични и лазерни), противоплъзгаща основа и издръжлив шев около периметъра, за превъзходна устойчивост във времето.

В края на краищата, не е случайно, че серията QcK е продала повече от 10 000 000 бройки и е помогнала на професионалните геймъри да спечелят повече турнири esports и състезания, отколкото всяка друга подложка за мишка на планетата.

 
 
Устойчивост
Тествана от водещи производители на сензори, подложката за мишка SteelSeries QcK Edge се отличава текстилна повърхност с плътна тъкан, която оптимизира точността на проследяване на мишката както за оптични, така и за лазерни сензори.
 
 
Стабилност
Противоплъзгащата основа, с която разполага, държи подложката за мишка стабилно на място, независимо колко интензивни са твоите действия и движения, когато играеш любимата си игра.
 
 
Здрав шев около периметъра
Около периметъра, gaming mousepad на SteelSeries разполага със здрав шев, който предотвратява промените и износването с течение на времето при ежедневна употреба.

  • Характеристики
  • Тип Mousepad
  • Материал Текстил
  • Размери 32 x 27 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >