Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Steel Series Mousepad QcK Heavy Medium  

Steel Series Mousepad QcK Heavy Medium

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4033426
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Серията mouse pad QcK Heavy на SteelSeries е проектирана специално за геймъри и взискателни потребители. Предоставя всички предимства на серията QcK, но с допълнителна дебелина за още по-голям комфорт за китките ти.

Разполага с повърхност със значително по-висока плътност на текстилните влакна, за да осигури изключително гладко плъзгане, комфорт и прецизност. Гладката повърхност осигурява точно необходимото триене и е идеална за всяка мишка, независимо дали е с оптичен, или е с лазерен сензор. Противоплъзгащата основа държи подложката стабилно на място, дори при най-интензивните битки. 

 
 
За всяка потребност и всяко изискване
Серията подложки за мишки QcK Heavy на SteelSeries е налична в различни размери, така че да откриеш тази, която най-добре подхожда на вкуса, изискванията и бюрото ти. Отличава се с високо качество, присъщо за SteelSeries продуктите.
 
 
Устойчивост
Тествана с различни gaming сензори, които се предлагат на пазара, подложката за мишка QcK на SteelSeries е идеално допълнение към твоята gaming мишка. Текстилната повърхност е специално обработена за изключително задоволително плъзгане и най-добри резултати, които ще ти помогнат да доминираш в играта. Освен това е с допълнителна дебелина за по-голямо удобство на китките.
 
 
Стабилност
Издръжливата противоплъзгаща гумена основа е предназначена, за да предотврати нежеланото движение на mousepad. По този начин държи подложката за мишка здраво на място, осигурявайки стабилна платформа за взискателен gaming. 

  • Характеристики
  • Тип Mousepad
  • Материал Текстил
  • Размери 32 x 27 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >