Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Mousepad Erebus RGB  

Turbo-X Mousepad Erebus RGB

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3700674
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Erebus RGB Mousepad ще ти осигури конкурентно предимство пред опонентите ти, когато играеш игри онлайн!

Идеален за всеки тип сензор и с изключително гладка повърхност (от качествен, водоустойчив текстил за перфектно приплъзване) за супер ускорение и точност на движенията, Erebus RGB Mousepad подхожда на всички стилове игра. Това означава, че особено в екшън игрите, ще остане стабилно на мястото си, благодарение на противоплъзгащата основа.

Тъй като принадлежи към серията "Erebus", вграденото LED RGB осветление (7 цвята) е една от най-красивите и отличителни характеристики на този gaming mousepad. Разбира се, изборът между различните цветови мотиви се осъществява с натискането на един бутон!

С размери 35 x 25 cm, Erebus RGB Mousepad е идеален за използване на всички бюра. За почистването му е достатъчна влажда кърпичка, като също така може да се навие за лесно транспортиране и съхранение. Erebus RGB Mousepad е идеалният аксесоар за всеки геймър!

Erebus RGB Mousepad
 
 
Перфектно приплъзване
Осигурява перфектно приплъзване и безпрепятствено движение за всеки тип сензор на мишката. Висококачествената текстилна повърхност е гладка за супер ускорение и висока прецизност, които ще ти дадат конкурентно предимство пред опонентите ти в игрите онлайн, независимо от стила.
 
 
Осветление LED RGB
Разполага с периметрално LED RGB осветление в 7 цвята, предоставяйки допълнителна възможност за избор между различни мотиви с натискането на един бутон.
 
 
Остава на място!
Противоплъзгащата основа предотвратява нежеланото изплъзване от мястото му по време на употреба, независимо от стила на игра. Това означава, че особено в екшън игрите, които изискват бързи реакции и движения, имаш подходящия съюзник!

  • Характеристики
  • Тип Mousepad
  • Размери 35 x 25 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >