Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Headset Cloud Mini Kids Wireless Black
ProductPhoto_1942603

HyperX Headset Cloud Mini Kids Wireless Black  

HyperX Headset Cloud Mini Kids Wireless Black

HyperX Cloud Mini са удобни безжични слушалки, създадени за по-младите геймъри!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
109.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4577574

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

 

HyperX Cloud Mini са удобни безжични слушалки, създадени за малките геймъри. Благодарение на леката конструкция и подходящия размер за геймъри на по-малка възраст, се препоръчват за 8-12 години и най-важното, проектирани са така, че да поддържат силата на звука под 85 dB*. С автономия на батерията до 25 часа, слушалките са идеални за полети или за дългочасов gaming.

Лесното свързване чрез Bluetooth осигурява безжична свобода, което означава, че няма нужда да се тревожиш за прегънати кабели или бъркотия. Разполагат с микрофон със заглушаване със завъртане, така че геймърите да могат да разговарят с приятелите си онлайн.

Слушалките могат да се завъртат, когато е време за пауза, като също така са изключително лесни за пренасяне и съхранение. Cloud Mini Wireless могат да се свържат лесно към устройства, съвместими с Bluetooth, както и към устройства с изход за слушалки 3,5 mm.

Тези слушалки са готови за работа, независимо дали детето играе на мобилно устройство, Nintendo Switch, PlayStation, компютър, Chromebook, Steam Deck или друго.

 
 
Звук под 85 dB

Cloud Mini Wireless запазват нивото на звука под 85 dB чрез Bluetooth и когато се използват с повечето устройства. Допринасят за комфорта на ушите, докато по-младите геймъри развиват любовта си към игрите.

 
 
Комфорт в по-малки размери

Cloud Mini разполагат с подходящ размер и тегло за геймъри на по-малка възраст, осигурявайки характерния за HyperX комфорт. Препоръчват се за геймъри на възраст 8-12 години.

 
 
Издръжлив прибиращ се микрофон със заглушаване

Възможността за заглушаване със завъртане улеснява заглушаването на микрофона по време на разговор с приятели и съотборници. Можеш също така да прибереш микрофона, когато не го използваш.

 
 
Съвместимост с множество платформи

Cloud Mini могат да се свържат към всяко устройство с изход за слушалки 3,5 mm (4-пинов), така че да работят с компютър, Chromebook, Nintendo Switch, PlayStation, Steam Deck, Xbox, мобилно устройство и много други.

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване Безжично / С кабел
  • Микрофон Да
  • Честоти на слушалката 10 Hz - 21 KHz
  • Конзола PC/ PlayStation 4/ PlayStation 5
  • Импеданс (ohm) 64 Ohm
  • Чувствителност 85 dB
  • Интерфейс на свързване USB / 3.5mm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >