Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Keyboard TKL 80% Cherry Brown One 3 White
ProductPhoto_1942603

Ducky Keyboard TKL 80% Cherry Brown One 3 White  

Ducky Keyboard TKL 80% Cherry Brown One 3 White

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
319.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4150546

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Известните клавиатури Ducky не се нуждаят от специални препоръки, тъй като представляват тайната на успеха на много геймъри и се намират на първите позиции в предпочитанията на потребителите, защото са идеални за дългочасова употреба.

Клавиатурата One 3 TKL Aura разполага с дизайн QUACK Mechanics, Dual-Layer PCB за по-голяма продължителност на живот и стабилен сигнал (с опция за N-key или 6-key Rollover), клавиши от PBT и Double-shot за изключителна издръжливост във времето, три настройки на наклона и отделен кабел USB-C към USB 2.0.

Оборудвана е с hot-swappable автентични суичове Cherry MX Brown с типично връщане (4,0mm total travel, 2,0mm pre travel, 60cN operating force) и средно силен "clicky" звук. Суичовете издържат 100 милиона клика! Разбира се, разполага с RGB подсветка, която можеш да настроиш според вкуса и изискванията си.

 
 
Полупрозрачна
Полупрозрачните повърхности в съчетание с RGB подсветката на клавиатурата създават впечатляващ ефект, който подхожда на всяко бюро.
 
 
С клавиши Double-Shot PBT
Клавиатурата разполага с устойчиви Double-shot клавиши от PBT (по този начин избягваш изтриването на символите и знаците, което се среща при други клавиатури) за издръжливост и надеждност. Клавишите са stain-resistant, за да изглеждат като нови дори след години използване.
 
Подобрена конструкция
Благодарение на отличното разпределение на теглото и намалената височина на рамката, цялостната стабилност на клавиатурата дори при най-интензивните gaming сесии е несравнима. Дори ако играeш най-бързата си игра, клавиатурата ще остане на мястото си.
 
 
Перфектната акустика
Благодарение на многопластовото покритие, шумът от други компоненти на клавиатурата е намален, за да се подчертае автентичният звук на Cherry MX суичовете по твой избор. Едно допълнително покритие от материал EVA подобрява абсорбирането на нежелани звуци и вибрации, за да подобри допълнително акустиката.
 
 
Със сменяеми суичове
Всички механични клавиатури Ducky One 3 са hot-swappable, тъй като разполагат с Kailh суичове в наситен жълт цвят. Kailh суичовете са избрани от Ducky заради изключителната им надеждност. Потребителите могат лесно да ги сменят, без да се притесняват от инциденти (напр. desoldering).
 
 
С USB Type-C
Кабелът се свързва към клавиатурата чрез USB Type-C, използвайки polling rate 1000Hz. Това означава, че клавиатурата изпраща input signals към PC със скорост 1000 пъти в секунда за незабавна реакция на командите ти.
 
Dual-Layer PCB
Dual-Layer PCB гарантира по-дълъг живот и стабилен сигнал (с опция за N-key или 6-key Rollover).
 
Регулируема
Можеш да регулираш наклона, който подхожда най-добре на стила писане (има 3 нива) за по-голямо удобство.
 
RGB подсветка
Клавиатурата разполага с RGB подсветка и поддържа различни ефекти с възможности за персонализация чрез софтуера Ducky RGB.

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Регулиране на височина Да
  • Цвят Бял
  • Други характеристики RGB подсветка. Механични суичове Cherry MX Brown
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >