Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Keyboard G915 RGB Carbon TKL Clicky Switches Wireless
ProductPhoto_1942603

Logitech Keyboard G915 RGB Carbon TKL Clicky Switches Wireless  

Logitech Keyboard G915 RGB Carbon TKL Clicky Switches Wireless

Безжична механична gaming клавиатура, без numpad (Tenkeyless) LOGITECH G915 TKL, с нисък профил, механични Clicky GL суичове, технология LIGHTSPEED и LIGHTSYNC RGB!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
399.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3550508

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Иновативен дизайн и устойчива конструкция: G915 TKL разполага с безжична технология LIGHTSPEED, подсветка LIGHTSYNC RGB и механични суичове с нисък профил Clicky GL (със звук "клик" и тактилна обратна връзка).

Изработена със специално внимание от материали с изключително качество, G915 TKL е елегантен модел с уникален дизайн, устойчивост и висока производителност, с още по-малък размер.

Използвай безжичната технология за свързване LIGHTSPEED за изключително бърза реакция 1ms или смени на друго устройство с натискането на един бутон, използвайки Bluetooth свързване. Можеш да превключваш между безжична технология LIGHTSPEED чрез USB приемник и свързване Bluetooth, лесно и бързо.

G915 TKL. Играй в друго измерение.
Logitech Keyboard G915 RGB TKL Clicky
 
 
Компактен размер
G915 TKL разполага със същите напреднали технологии като G915, но в по-малък размер (без нумерична клавиатура), който предоставя повече пространство за движението на мишката. USB приемникът може да се съхранява в задната част на клавиатурата за по-лесно пренасяне.
 
 
Безжична технология LIGHTSPEED
G915 TKL разполага с безжично свързване LIGHTSPEED на професионално ниво, което постига изключително бърза реакция от 1ms. G915 TKL е също така напълно функционална, когато се свърже чрез USB, така че да можеш да я зареждаш и да играеш едновременно.
 
 
Невъобразимо тънка!
G915 TKL е истинско дизайнерско постижение. Тя е невероятно елегантна и невъобразимо тънка. Устойчива, удобна и готова за напрегнати gaming моменти, G915 TKL е следващо поколение механична клавиатура за gaming!
 
 
Суичове с нисък профил
G915 TKL разполага с механични суичове GL, с нисък профил и високоефективни, предлагащи скоростта, прецизността и производителността на традиционните механични суичове, но доста по-ниски. Преминават през множество тестове, за да отговорят на строгите изисквания за издръжливост, реакция и точност. Съществуват три типа: GL Clicky със звук "клик" и тактилна обратна връзка, тактилни GL с чувствителна точка на активиране за интензивна тактилна обратна връзка и линейни GL с напълно еднакво усещане при натискане.
 
 
Впечатляваща автономия на батерията
Наслади се на дълги часове gaming само с едно зареждане. Светлинната индикация за батерията на клавиатурата и софтуера Logitech G HUB ще те информира, когато нивото на батерията е ниско. Зарежда се напълно за четири часа. Продължи играта, докато клавиатурата е свързана и се зарежда чрез кабел micro USB.

  • Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Други характеристики LIGHTSPEED безжична връзка. LIGHTSYNC RGB технология. Механични Clicky GL суичове. Audio Control
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >