Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Razer Keyboard Huntsman V2 Analog Wired  

Razer Keyboard Huntsman V2 Analog Wired

Gaming клавиатура с Razer™ Analog Optical Switches и устойчиви Doubleshot PBT keycaps за клавишите. Разполага с Razer Chroma™ RGB!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3660605

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Един свят с по-голям контрол те очаква с клавиатурата Razer Huntsman V2 Analog, първата аналогова и оптична gaming клавиатура на Razer.

Включваща всяка характеристика, която може да се очаква от един превъзходен продукт, с Huntsman V2 Analog ще мислиш само за победата. Сега, активирането със скоростта на светлината идва с повече контрол и възможности за персонализация.

Разполагайки с усъвършенствани суичове, Huntsman V2 Analog предефинира границите на това, което може да прави една gaming клавиатура.

Razer Huntsman V2 Analog позволява настройката на задействане на клавишите от 1,5 mm до 3,6 mm, така че да откриеш точката, която пасва на стила и играта ти. Разбира се, предимството става още по-голямо, тъй като с всяко натискане можеш да определиш двойно задействане (dual-step actuation).
Razer Huntsman V2 Analog
Razer Huntsman V2 Analog
 
Регулируема точка на задействане
От почти незабавна реакция с височина 1,5 mm - идеална за екшън игри и от първо лице - до 3,6 mm за по-сигурни и "умишлени" натискания, новите суичове Razer™ Analog Optical се адаптират към стила ти на игра.
Razer Huntsman V2 Analog
 
"Аналогово" усещане
Благодарение на усъвършенстваните суичове на Razer, имаш още по-голям контрол, особено в игрите от първо лице или в racing игри, тъй като те реагират на 360-градусов натиск по начин, подобен на joysticks и thumbsticks.
Razer Huntsman V2 Analog
 
Двойно задействане
С възможността за определяне на две функции с натискане на един клавиш, можеш да бъдеш по-ефективен в играта, особено когато изпълняваш сложни combos и комбинаторни движения или rotation на skills.
 
 
Със суичове Razer™ Analog Optical
Клавиатурата разполага с новите усъвършенствани суичове Razer™ Analog Optical, които са почти напълно регулируеми, тъй като не само можеш да определиш точката на задействане - от 1,5 mm до 3,6 mm - или да задействаш две функции на всеки клавиш, но позволяват още по-голям контрол - изключително полезно в бързите екшън игри и игрите от първо лице - с 360-градусови motion inputs, подобно  на аналоговите joysticks и thumbsticks.
 
 
Doubleshot PBT Keycaps
Клавиатурата разполага с doubleshot keycaps от PBT (много по-устойчиви от keycaps от ABS, за да се избегне износването и изтриването на символите, което се среща често при други клавиатури) за устойчивост и надеждност.
Razer Huntsman V2 Analog
 
Магнитна подложка за китките на ръцете
Подложката за китките на ръцете се закрепва магнитно към клавиатурата и разполага с Razer Chroma™ RGB.
Razer Huntsman V2 Analog
 
Multi-Function Dial и Multimedia клавиши
Клавиатурата разполага с 4 клавиши за мултимедия (за пауза, възпроизвеждане и т.н.), както и с един въртящ се цифров контролер (напр. за регулиране на силата на звука, яркостта и др.).
Razer Huntsman V2 Analog
 
USB 3.0 Passthrough
Клавиатурата разполага с порт USB 3.0, така че не е необходимо да свързваш мобилното си устройство или някое периферно устройство директно към компютъра. Използвай порта на клавиатурата!

  • Характеристики
  • Тип Клавиатура
  • Употреба Gaming
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Други характеристики Audio Control. Светещи клавиши. Media Center бутони
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >