Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Keyboard Horus II RGB Wired  

Turbo-X Keyboard Horus II RGB Wired

Gaming клавиатура с RGB подсветка (Rainbow Backlight), технология anti-ghosting, свързване USB и стойка за мобилен телефон!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3470431
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Всяка добра gaming сесия има нужда и правилната gaming клавиатура: Turbo-X Horus RGB II подобрява стила ти на игра с RGB LED подсветката (Rainbow Backlight), разполага със 7 клавиша с anti-ghosting технология, метално покритие и вградена стойка за мобилен телефон, за да не пропуснеш нито едно обаждане!
 
Регулируема на височина и устойчива на дребни инциденти с течности, свързва се с компютъра ти чрез USB за максимална съвместимост и разполага със здрав кабел 1,5 метра за по-голяма свобода на движенията.
Horus RGB II Gaming Keyboard
 
 
Метално покритие, висока устойчивост!
Надеждност, производителност и висока устойчивост: дизайнът и конструкцията на Turbo-X Horus RGB II са проектирани внимателно, за да осигури изключителна производителност, предоставяйки правилния набор от функции. Все пак, не се отличава само с впечатляващия си дизайн, но и с устойчивата си конструкция, като разполага с метално покритие, осигурявайки високо естетичен резултат във времето!
 
 
Впечатляваща RGB подсветка
За впечатляващата визия на Turbo-X Horus RGB II допринася подсветката RGB (Rainbow Backlight). Суичовете й са проектирани за точно осветление, а клавишите винаги са отчетливи, без да отвличат вниманието - особено по време на игра в условия на слаба светлина. 
 
 
Разширени функции
Технологията anti-ghosting предоставя надежден контрол по време на изпълнението на много команди в играта. Това означава, че се предотвратява препокриването на клавиши, в случай че ги натиснеш почти едновременно, така че ти позволява да достигнеш върха на възможностите си. Производителността остава висока, както и концентрацията ти върху играта!
 
 
Със стойка за мобилния ти телефон
Gaming клавиатурата Turbo-X Horus RGB II е създадена за взискателния геймър и разполага със стойка, за да поставиш мобилния си телефон, така че винаги да си в контакт с любимите си лица - в и извън играта!

  • Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Други характеристики Audio Control. Media Center бутони
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >